Adverteren

adverteren op woonblog

Adverteren op woonblog of producten in meubelzoekmachine

Dagelijks ontdekken honderden bezoekers verschillende woonartikelen op Woonartikel.nl. Hierbij kunnen zij meubels zoeken op basis van een specifieke kleur, materiaal of tot een bepaalde prijs. Naast de meubelzoekmachine beschrijven onze woonexperts dagelijks de laatste woontrends. Via deze woonblog blijven gebruikers op de hoogte van de laatste trends én worden zij dagelijks geïnspireerd voor de inrichting van hun eigen huis.

Woonwinkel of merk in de schijnwerpers door te adverteren

Wil je jouw woonwinkel of woonmerk in de schijnwerpers zitten middels onze zoekmachine of via ons woonblog? Dat is zeker mogelijk via Woonartikel.nl. Op de volgende manieren kunnen wij jouw producten uitlichten voor onze gebruikers.

Een woonblog of woontrend over jouw webshop of product(en)

Onze woonexperts schrijven dagelijks over de laatste woontrends. Zij houden hun ogen op en oren gespitst en delen deze informatie met de dagelijks honderden gebruikers van Woonartikel.nl. Jouw woonwinkel of unieke woonartikel lichten wij graag uit via onze woonblog. Neem contact op over de mogelijkheden voor het adverteren op onze woonblog.

Woonartikelen in onze meubelzoekmachine

Inmiddels zijn er al zo'n 150 woonwinkels opgenomen in onze meubelzoekmachine. Hierdoor kunnen gebruikers hun zoektocht starten in meer dan 1.000.000 verschillende woonartikelen. Door te filteren op basis van kleur, materiaal of prijs ontdekken onze bezoekers verschillende woonartikelen van alle woonwinkels. De artikelen van jouw webshop ook zichtbaar in onze zoekmachine? Laat jouw woonwinkel toevoegen door onze experts.

Bannering op het platform

Dagelijks bereiken wij honderden bezoekers die geïntereseerd zijn in wooninrichting, interieur en woonartikelen. De perfecte plek om jouw bannercampagne uit te rollen! Neem contact met ons op over de mogelijkheden en de prijzen van adverteren middels banners op ons platform.

Uniek idee of andere vorm van adverteren?

Wij staan overal voor open! Schroom niet ons een berichtje te sturen met jouw plannen.

Een product van HOMEDUSTRY © Copyright 2018 -  Woonartikel.nl