Boilers

Boilers zijn als het ware een opslagtank met warm water!

Filter producten

Kleur

Materialen

Prijs

Winkel

Geen resultaten gevonden.

Geen geknoei meer opeens koud water in huis? Koop goede boilers!

Als er wel iets vervelends is, is het wel douchen waarbij de tempratuur van het water opeens drastisch naar beneden gaat. Er kan wat mis zijn met je boiler. Waarschijnlijk heb je wel eens gehoord van een boiler voor in de badkamer, maar wat is dat nou precies?

Wat zijn boilers en waar dienen zij voor?

Een boiler is eigenlijk een voorraadvat, wat in veel gevallen gemaakt is van koper. Ook zijn er varianten van ijzer, maar dit zijn de twee meest voorkomende materialen. Een ander woord voor een boiler is een voorraadtoestel, omdat een boiler niets meer is dan een voorraadvat. Boilers zorgen ervoor dat jij warm water in huis hebt. Doordat het water als het ware op ‘voorraad’ is, heb jij binnen mum van tijd warm water uit de kraan lopen. Dat betekent dus een warm bad, een met warm water gevuld afwasteiltje of het wassen van je handen met lauw water. Badkamerverwarming is wel zo lekker!

Welke boilers vind ik in bovenstaand overzicht?

Via Woonartikel.nl ontdek je alles voor in huis. Ook boilers. Bovenstaand overzicht is gevuld met boilers uit verschillende webshops. Onze woonexperts hebben deze verzameld, waardoor jij boilers eenvoudig naast elkaar kunt bekijken, zonder dat jij van webshop naar webshop hoeft te klikken. Uiteraard kan een groot aanbod ook zorgen voor ‘het door de bomen de bos niet meer zien’ effect. Hiervoor hebben wij een aantal handige productfilters ontwikkelt waarmee jij het aanbod en daarmee het overzicht direct kunt aanpassen op je wens. Denk aan de prijs, het materiaal en de webshop, wat jij naar voorkeur kunt aanvinken! 

Wat voor soort boilers zijn er eigenlijk allemaal?

Als we kijken naar de verschillende soorten, zijn er drie soorten die naar voren komen: een gasboiler, een elektrische boiler en een zonneboiler. Een gasboiler, de naam zegt het al, werkt op gas. Een boiler die elektrisch werkt? Ga dan voor de elektrische boiler. Een ander type, wat minder vaak voorkomt in Nederland is de zonneboiler. Deze vind je vaker terug op daken in warme landen als Griekenland of Turkije.

Een boiler zorgt niet voor oneindig warm water

Hoewel een boiler jouw huis voorziet van warm water, is het geen garantie op een oneindige stroom aan verwarmd water. Zoals we hierboven al aangaven gaat het om een voorraad water, wat op tempratuur gehouden wordt. Als jij met meerdere personen in huis tegelijk zou gaan douchen, raakt de voorraad op, waardoor de boiler dit niet bij kan benen. Het warm water is dan niet op, maar de voorraad is op. De boilers hebben dan weer even tijd nodig om een voorraad aan te maken van warm water. 

Waarom zoeken via Woonartikel.nl naar een nieuwe boiler?

Het is slim om je zoektocht via Woonartikel.nl te beginnen. Hierboven vind je honderden boilers uit verschillende webshops. Net als met alle andere woonartikelen zou je normaal gesproken gaan zoeken bij webshops waarvan jij denkt dat deze de juiste boilers verkopen. Je vergeet dan immers dat er nog veel meer shops zijn die ze aanbieden. Zonde, want bij een andere webshop kan desbetreffende boiler een stuk goedkoper zijn. Daarnaast ontdek je via Woonartikel.nl wellicht een boiler in een webshop waarvan jij het bestaan niet eens wist!

Vind het juiste product met onze filters

Naast het aanbod hierboven vind je een paar verschillende filters. Met deze filters kun jij het aanbod en het overzicht helemaal naar wens aanpassen. Vul bijvoorbeeld een minimale en maximale prijs in bij de prijzenfilter, waarbij boilers die duurder zijn automatisch uit het overzicht verdwijnen. Op die manier betaal je geen euro meer dan je er voor over hebt. Daarnaast kun je ook eenvoudig filteren op kleur, materiaal en webshop, hoewel de kleur en het materiaal minder relevante eigenschappen zijn bij een nieuwe boiler.