Dorpels

Verschillende dorpels, ook voor jouw douche!

Filter producten

Kleur

Prijs

Winkel

Hou het water binnen de doucheruimte in de badkamer met prachtige dorpels

Vaarwel douchebak! Steeds vaker worden douchebakken vervangen voor mooie, stijlvolle dorpels. Een dorpel is een goede manier om water te gehouden en is eigenlijk niets meer dan een ophoging van het vloeroppervlakte van de douche. Dankzij een dorpel blijft de rest van de vloer in de badkamer droog, waardoor jij na het douchen niet uitglijdt of uren bezig bent om de badkamer door te krijgen. Vaak zijn dorples beschikbaar in meerdere kleuren en vormen, waardoor jij makkelijk die ene dorpel vindt die goed past bij jouw douche. De volgende vormen zijn mogelijkheid bij de keuze voor een dorpel:

  • Rechte lijnen dorpels
  • Een gebogen dorpel
  • Een dorpel met een 90 graden hoek
  • Dorpels met twee lichtgebogen hoeken

Zoals je hierboven waarschijnlijk al gezien hebt vind je elke vorm via ons platform. Ga direct aan de slag met het vinden van de juiste dorpel of lees hieronder verder over de mogelijkheden tot het aanbrengen van dit artikel in jouw badkamer.

Een dorpel op maat is heel makkelijk te realiseren

Het is slim om naar de mogelijkheden van een dorpel te kijken voor in jouw eigen badkamer. Niet alleen is het veel fraaier om te zien dan een grote witte douchebak, maar daarnaast is eht ook geen rocket-science om dit in jouw eigen huis te realiseren. Vaak worden deze ophogingen op twee verschillende manieren gerealiseerd op de vloer:

  • Ze kunnen verzonken worden in de vloer
  • Deze dorpels kunnen ook bovenop de vloer geplaatst worden

Wat jouw keuze ook wordt: beide manieren hebben ten opzichte van elkaar niet echt grote voor- of nadelen. Daarbij kun je hierboven ook gewoon een dorpel kopen die later eenvoudig op maat te maken is. Alle dorpels kunnen namelijk op maat afgesneden worden, zonder dat dit afbreuk doet op de kwaliteit. Wel is het van groot belang om een bepaalde vorm te kiezen die bijvoorbeeld aansluit bij de douchedeur of de vorm van jouw doucheruimte.

Tip: ga voor een kleur wat aansluit bij jouw douche

Niets is zo belangrijk als een kloppend plaatje, in welke ruimte dan ook. We raden je dan ook aan om op zoek te gaan naar een dorpel in een kleur die goed aansluit bij bijvoorbeeld jouw badkamervloer. Wel dient de dorpel op te vallen ten opzichte van de vloer, omdat dit natuurlijk een ophoging is van de vloer en we natuurlijk willen voorkomen dat er straks struikelingen plaatsvinden in de badkamer.

Zoals je wellicht hierboven al hebt gezien, zijn alle vormen dorpels beschikbaar in meerdere kleuren. Met behulp van onze kleurenfilter kun je aangeven naar welke kleur jouw voorkeur uitgaat, waarna wij het overzicht direct vernieuwen. We raden je daarbij aan om deze artikelen te kopen bij een badkamerspecialist, zoals BadkamerXXL, die kennis heeft van zaken op het gebied van deze artikelen.

Als extra tip willen we je meegeven om de mogelijkheid tot gratis verzending met eens chuin oog in de gaten te houden. Dit kan je namelijk direct al enkele euro's besparen onder aan de streep, waardoor jij bijvoorbeeld wat overhoudt voor de vergoeding van het eventueel laten monteren van deze handige ophogingen.