Douchestangen

Stangen voor extra ondersteuning of om iets te bevestigen in de douche

Filter producten

Kleur

Materialen

Prijs

Winkel

Houvast voor tijdens het douchen met handige douchestangen

Heerlijk douchen. Is er iets lekker dan dat om de dag mee te beginnen of om juist de dag mee te eindigen? Of je nu staat in een open douche of een heerlijke douchecabine: je voelt je altijd weer even lekker opgefrist, zodra je de badkamer uitstapt. Echter kan de ondergrond van jouw douche erg glad en glibberig worden. Denk aan shampoo en zeep, maar ook nattigheid ansich. Om wat extra veiligheid en ondersteuning te bieden, worden er vaak douchestangen opgehangen in de douche. Dit is echter ook voor andere doeleinden. Douchestangen kunnen bijvoorbeeld ook dienen om jouw douchekop aan op te hangen of een waterdichte radio, wat het douchen naar een next level brengt! Via Woonartikel.nl ontdek je allerei soorten stangen die jij eenvoudig in de douche kunt bevestigen. Lees je hieronder mee?

Douchestangen in allerlei soorten en maten, voor verschillende doeleinden

De stangen hebben in ieder geval één ding gemeen: ze zijn gemaakt om op te hangen in de douche. Dit neemt met zich mee dat ze tegen water kunnen en genoeg steun kunnen bieden tijdens, voor en na het douchen! Douchestangen zijn vaak uitgevoerd in roestvrijstaal met een chroomlaagje om het een luxueuze uitstraling te geven. Middels een paar simpele taakjes bevestig je de douchestangen eenvoudig tegen de douchewand of muur. De volgende doelen hebben de verschillende douchestangen:

  • Ze kunnen ondersteuning bieden bij het in- en uitstappen in de douchecabine
  • Je kunt er eenvoudig douchekoppen of kranen aan bevestigen
  • De plek voor je badkamerrekje om zeep en shampooflessen op te zetten
  • Douchestangen om je gordijnen aan op te hangen

Zoals je ziet staat zo'n stang niet alleen voor ondersteuning, maar zijn er tal andere doeleinden. Hieronder leggen we je uit hoe jij de juiste stang voor ogen krijgt op deze pagina.

Filter er op los om de juiste stang te ontdekken in het overzicht hierboven

Je bent net het overzicht met stangen voor in de douche of badkamer voorbij gegaan. Je zult al eventjes gezien hebben dat er aardig wat keuze is. Mooi he? Alle stangen zijn afkomstig uit verschillende woonwinkels. Dit heeft als voordeel dat jij bijvoorbeeld niet van badkamerwinkel naar badkamerwinkel hoeft te surfen. Hier zie je alles in een compleet overzicht. Sterker nog: je kunt de verschillende artikelen uit de webshops naast elkaar vergelijken, je ziet gelijk welke gratis thuisbezorgd worden én je kunt onze woonexperts om gratis advies vragen. Maar natuurlijk zorgt zo'n groot aanbod ook voor 'teveel' keuze. En ja, overal waar 'te' voorstaat is meestal niet goed. Daarom hebben wij een oplossing: naast de douchestangen vind je diverse filters. Hiermee kun jij je eisen en behoeftes aangeven, waarna het aanbod helemaal vernieuwd wordt op basis van jouw wensen. Je kunt filteren door de volgende stappen eenvoudig te doorlopen. Hierbij geldt: hoe meer filters je toepast, hoe groter de kans dat jij de juiste stang voor ogen krijgt!

  1. Neem een maximaal bedrag in je hoofd. Ga naar de prijzenfilter en schuif naar een maximale prijs voor een nieuwe douchestang.
  2. Bepaal welke kleur en welk materiaal goed zal staan in jouw badkamer. Badkamer spiegelkasten met details in het chroom? Ga dan voor materiaal chroom en kleur zilver.
  3. Eventueel kun je aangeven welke badkamer jouw voorkeur heeft. Op die manier bekijk je alleen artikelen die daar verkocht worden.

Yes, in drie stappen helpen wij je op weg naar de stang die je net nodig had! Als je er niet uitkomt kun je altijd nog chatten met onze woonexperts om de juiste keuze te maken.