Jacuzzi's

De plek om lekker te ontspannen: jacuzzi's!

Filter producten

Kleur

Materialen

Prijs

Winkel

Nieuwe jacuzzi’s kopen of bekijken? Check het via Woonartikel.nl!

Op zoek naar wat luxe in jouw badkamer? Wil jij lekker bubbelen in jouw bad, maar is dat nu niet mogelijk? Ga dan eens hierboven lekker rondneuzen tussen verschillende soorten jacuzzi’s. Een jacuzzi brengt een aardige portie luxe in jouw badkamer. Een top item als jij dus lekker wilt gaan genieten van bubbels en ontspannen in jouw eigen huis. Goed nieuws: hierboven vind je heel veel soorten jacuzzi’s en spa’s uit diverse woonwinkels. Deze kun je op eenvoudige wijze met elkaar vergelijken met verschillende kenmerken. Zo kun je bijvoorbeeld vergelijken op basis van prijs. Dit kun je doen door je budget eenvoudig aan te geven bij de prijsfilter. Hier kun je namelijk aangeven wat je maximaal wilt betalen of kwijt kunt voor een nieuwe jacuzzi. Eenmaal je prijs doorgegeven veranderd het aanbod automatisch in jacuzzi’s die passen bij jouw wensen op het gebied van budget. Hieronder vertellen onze woonexperts waarom het zo enorm chil is om zelf een jacuzzi in huis te halen.

Redenen om een jacuzzi te kopen

 1. Ontspannen op topniveau
  Een jacuzzi zorgt in ieder geval voor een belangrijk doel: ontspanning! Kies een jacuzzi waar je lekker in kunt hangen, waar je de bubbels aan kunt zetten en wellicht voorzien is van verschillende massage programma’s. Je zult geen moment spijt hebben van je aankoop.
 1. Goed voor je lichaam
  Naast het feit dat je lekker ontspant is het ook goed voor je lichaam. Laat je spieren lekker ontspannen en zorg ervoor dat bepaalde stralen uit de jacuzzi gericht zijn op spieren die jij wat TLC wilt geven.
 1. Bespaart je op middagen naar de spa
  En was jij ook zo’n spa liefhebber? Lekker middagjes ontspannen op locatie? Dit is verleden tijd. De enige weg die jij nog hoeft af te leggen is de weg naar je badkamer. Dit bespaard je direct op middagjes naar een spa gaan. Hoewel de aankoop van een jacuzzi erg groot kan zijn, op het gebied van geld, kun je wel een rekeningsom maken na hoeveel keer je hem er al uit hebt. En dat is best wel snel!
 1. Romantisch avondje
  Ook voor een romantisch avondje is de jacuzzi de plek! Vaak zijn jacuzzi’s namelijk voorzien van meerdere zitplekken. Geniet samen van een heerlijk avondje in de jacuzzi. Zorg voor een goede fles champagne, een lekker muziekje en eventueel een lekkere snack (die niet kruimelt). En je sluit de avond natuurlijk af met opwarmen bij een prachtige openhaard.
 1. Luxe sfeer direct zichtbaar in jouw badkamer
  Tot slot zorgen jacuzzi’s er ook voor dat jouw badkamer er gelijk luxe uit komt te zien. Visite die blijft slapen zal zijn ogen uitkijken en jouw smeken om lekker in de jacuzzi te mogen stappen.