Sunshowers

Bekijk en vergelijk verschillende sunshowers hieronder

Filter producten

Prijs

Winkel

Zonnen onder de douche met deze Sunshowers!

Bruin worden terwijl je aan het douchen bent. Kun jij het je voorstellen? Weg met de grote zonnebank in de logeerkamer die zoveel ruimte in beslag neemt! Een Sunshower is een paneel wat verticaal opgehangen kan worden aan de wand in de douche in de badkamer. Hierboven vind je enkele sunshowers, die momenteel alleen bij BadkamerXXL te koop zijn op ons platform. Via Woonartikel.nl zijn meerdere woonwinkels aangesloten, waardoor je normaal gesproken niet van woonwinkel naar woonwinkel meer hoeft te klikken. Daarnaast geniet je bij het ontdekken van meer dan 500 andere woonartikelen ook van de volgende voordelen:

  • Zie niets meer over het hoofd en ontdek alle sunshowers in een overzicht
  • Filter op jouw wensen en geef specifieke kenmerken aan om snel het juiste artikel te ontdekken
  • Zie gelijk welke sunshower gratis thuisbezorgd wordt
  • Vraag onze woonexperts om extra advies of om antwoord op al je vragen
  • Doe inspiratie op en kom meer te weten over artikelen via onze blog

Wil je meer weten over deze sunshowers, voor je over gaat tot aankoop? Lees dan hieronder wat dit precies is en hoe het werkt!

Wat zijn Sunshowers en hoe werken ze eigenlijk?

Zoals je hoogstwaarschijnlijk al in bovenstaand overzicht hebt gezien zijn het panelen, vaak voorzien van een aluminium behuizing. Deze panelen worden verticaal opgehangen, zodat een groot gedeelte van je lichaam blootgesteld wordt aan de sunshower. Een sunshower is eigenlijk een compacte zonnebank die je onder de douche kunt ophangen. Hiermee kun je bruin worden terwijl je aan het douchen bent, hoe tijdsbesparend is dit!

Sunshower is een Nederlands product, wat gezondheid zeker niet met een korreltje zout neemt. Op de website van Sunshower Nederland is dan ook een veelgestelde vragen sectie te vinden, waarbij er antwoord wordt gegeven op veel gezondheidsgerelateerde vragen. Een tip om daar zeker even een kijkje te nemen als je nog twijfelt of nog meer te weten wilt komen over dit innovatieve product!

Hoe vind ik de juiste sunshower voor onder de douche hierboven?

In dit geval is het aanbod niet enorm groot, waardoor het zoeken naar de juiste sunshower een stuk eenvoudiger wordt. Bovenstaande aritkelen variëren met name op de volgende aspecten:

  • Het formaat
  • De prijs

Zoals we al aangaven is BadkamerXXL een van de weinige partijen in Nederland die deze sunshowers aanbieden. Daarbij is de kwaliteit en het materiaal overeenkomend, gezien deze artikelen van een merk zijn. Normaal gesproken kun je bij andere woonartikelen op ons platform filteren en sorteren op basis van kleur, materiaal, prijs en de verkopende woonwinkel. Op die manier kun je aan ons je wensen doorgeven, waarna wij het overzicht vernieuwen.