Zeepbakjes

Een speciaal bakje voor jouw zeep

Filter producten

Kleur

Materialen

Prijs

Winkel

Zeepbakjes voorkomen vieze wastafels en gladde oppervlakten

Waar water is, is zeep, In ieder geval in de badkamer, waar je natuurlijk schoon uit wilt stappen. In veel gevallen staat er een zeeppompje naast de wastafel of een grote fles douchegel bij de douchecabine. Maar het allerlekkerste is natuurlijk nog wassen of spoelen met een groot vierkant stuk, lekker ruikende zeep! Veel mensen kiezen er dan ook nog steeds voor om zo’n lekker blok naast de wastafel te leggen. Echter zorgt zeep er wel voor dat iets gladder kan worden, denk aan plankjes en hoeken van wastafels. Daar kunnen zeepbakjes onder de andere de oplossing voor bieden. Wij hebben hieronder een aantal voordelen van zeepbakjes op een rij gezet.

Voordelen van zeepbakjes in de badkamer

Een zeepbakje is eigenlijk onmisbaar in badkamers waar nog ouderwetse zeep gebruikt wordt. Zeep zomaar naast de kraan leggen zorgt er niet alleen voor dat het er rommelig en vies uitziet, daarnaast blijft je stuk zeep ook niet hygiënisch. De keuze voor zeepbakjes is dan al snel gemaakt. Bekijk hieronder wat voor voordelen zij met zich meebrengen wanneer jij hiervan gebruik maakt in jouw badkamer. 

Voorkomen gladde plankjes en rekjes

Een stuk zeep wordt glad als deze warm of nat wordt. Het is daarom slim om de zeep in een apart bakje te kunnen leggen.

Houdt de badkamer op deze manier een stuk schoner

Vieze handen komen in aanraking met zeep. Nadat je de zeep klakkeloos naast de wastafel zou leggen raadt je wel wat er gebeurd: viezigheid op je wastafel. Probeer maar eens een zeepje zonder sporen terug te leggen wanneer jij je baggerhanden wast met zeep. Onmogelijk. 

Voorkom vallende zeepjes

Dit gebeurt veel wanneer zeep op een hoek van de wastafel of op de badkamerplankjes wordt gelegd: hij valt. Dan is niet alleen het plankje glad van de zeep, ook de vloer is nu weer glad. Voorkom dat zeepjes vallen en kies zeepbakjes met opstaande randen.

Houdt het stuk zeep schoon

Je raadt al wat er gebeurd als jij je handen hebt gewassen met een stuk zeep dat op een wastafel lag waar net iemand zijn baard heeft geschoren. Juist, je handen zijn misschien op het gezicht een stuk schoner, maar om ze echt schoon te maken, kun je beter een aparte plek hebben voor je zeep.

Doe langer met je zeep

Als zeep op de wastafel ligt, wordt het vaak nat zonder dat het zou hoeven. Zeep dat nat wordt, wordt kleiner omdat de zeep oplost met water. Zonde, want zo wordt je zeep kleiner zonder dat je je ermee wast. Daarom is een zeepbakje de oplossing, die apart hangt van plekken waar het nat wordt!

Vind zeepbakjes prima via Woonartikel.nl

Hier kun je goed op zoek gaan naar de juiste zeepbakjes, die perfect passen in jouw badkamer. Hoe je dit doet? Door gebruik te maken van de filters, die je naast de bakjes voor zeep vindt.

Hoeveel heb jij maximaal over voor een zeepbakje?

Wij kunnen niet raden hoeveel jij maximaal over hebt voor zo’n bakje. Je hebt vast zelf al een idee hoeveel het ongeveer ‘moet’ kosten. Schuif naar een maximale prijs en bekijk alleen nog maar zeepbakjes die onder deze prijs verkocht worden. Zo betaal je nooit meer dan je vooraf van plan was. 

Zoek jij zeepbakjes in een bepaalde kleur of materiaal?

Ook kun jij het overzicht aanpassen op basis van een voorkeurskleur of materiaal. Vul bij de beschikbare eigenschappen de juiste kleur en het gewenste materiaal en je zult zien dat het aanbod vernieuwd met zeepbakjes die jij wilt hebben.