Ontdek meer dan 1.229.776 woonartikelen

Historische schoolplaten aan de muur zijn een trend

Ken jij ze nog van vroeger? Die historische schoolplaten die je op kon rollen. Vaak met mooie historische afbeeldingen van provincies of werelddelen. Wij vertellen graag meer over deze mooi schoolplaten, lees je mee?

SodaStream review en ervaring (Winactie!)

Wij hebben een review geschreven en delen met jou onze ervaringen met de SodaStream. Met SodaStream kun je thuis bruisend water maken met heerlijke smaken. Lees onze SodaStream review!

Hartvormige schaaltjes: liefde op het eerste gezicht!

Voor een lekker kommetje fruit is het gaaf om te kiezen voor speciale schaaltjes. Bijvoorbeeld hartvormige schaaltjes: deze laten het fruit nog lekkerder uitzien en het is natuurlijk hét perfecte plaatje om te delen op Social Media!

Houtlook placemats voor op tafel

Het laatste wat we willen is knoeien op de prachtige eetkamertafel. Ga met houtlook placemats voor een echte win-win situatie. Je maakt de tafel mooier op én je kunt met een gerust hart knoeien. Bekijk hier voorbeelden van houtlook placemats!

Kinderpicknicktafels van hout voor in de tuin!

Ook in de tuin zijn er speciale meubeltjes voor kinderen. Kleine tuinstoeltjes, leuke zitzakjes voor buiten en natuurlijk ook picknicktafels voor kids! Wij zetten een aantal kinderpicknicktafels van hout op een rij!

Mooie beelden voor in de woonkamer

Een woonkamer maak je pas echt eigen met leuke decoratie en woonaccessoires. Hierbij kun je denken aan souvenirs, fotolijsten met je mooiste plaatjes, maar natuurlijk ook mooie beelden voor in de woonkamer. Wij zetten de mooiste op een rij!

Bekijk meer woontrends
Een product van HOMEDUSTRY © Copyright 2018 -  Woonartikel.nl