Ontdek meer dan 200.000 woonartikelen uit verschillende woonwinkels en filter op jouw wensen!

Via Woonartikel.nl kun je eenvoudig woonartikelen als meubels online kopen, nadat je ze hier hebt ontdekt op basis van jouw wensen. Ontdek meer dan 200.000 woonartikelen in onze meubelzoekmachine en filter op prijs, materiaal en kleur om te zien waar je de meubels van je dromen online kunt kopen!

Ga bijvoorbeeld op zoek naar banken en begin gelijk met het ontdekken van banken die naadloos aansluiten op jouw interieur in de woonkamer. 

Bekijk alle banken voor de woonkamer 

Schattige cactus vaasjes voor in de woonkamer

Een cactus is een prachtige toevoeging voor in de woonkamer. Het plantje is vooral in het klein super schattig en staat mooi op verschillende plekken. Maar, zorg wel voor leuke cactus vaasjes voor het beste resultaat!

Ronde houten planken voor hapjes

Een verjaardag, een filmavondje of gewoon voor lekker erbij: hapjes! Ga op zoek naar ronde houten planken voor hapjes en zorg ervoor dat je alles binnen handbereik hebt en makkelijk heen en weer kunt lopen!

Normann Copenhagen sale: korting op lampen en meer!

Goed nieuws: het prachtige woonmerk Normann Copenhagen heeft momenteel een grote sale. Heel veel mooie woonartikelen met flinke korting. Wij hebben de mooiste artikelen uit de Normann Copenhagen sale op een gezet!

Grijze stoffen eetkamerstoelen voor in de eetkamer

Het is belangrijk om eetkamerstoelen aan te laten op de rest van de eetkamer. Met name op het gebied van het materiaal en de kleur van de stoelen. Als jij op zoek bent naar grijze stoffen eetkamerstoelen ben je hier aan het juiste adres.

Winactie: Enquête met kans op € 50 waardecheque!

Maak kans op een waardecheque van € 50,- bij het invullen van een enquête van Woonartikel.nl! Het onderzoek duurt slechts 10 minuutjes. Laat na afloop van de enquête je e-mailadres achter om mee te doen met de winactie!

Broste Copenhagen bestek in het goud of zilver?

Heb jij wel eens gehoord van Broste Copenhagen? Dit prachtige merk 'blinkt' uit op het gebied van bestek en servies. In deze blog hebben we prachtig Broste Copenhagen bestek in het goud en zilver voor je op een rij gezet.

Bekijk meer