Nieuw bestek kopen om je lades te vullen!

Bestek: van grote soeplepels tot kleine gebaksvorkjes

Filter producten

Prijs

Kleur

Winkel

Nieuwe bestek mag en kan niet ontbreken in jouw keuken

Oke, je hebt gelijk: plastic bestek is toch veel makkelijker. Na afloop van het eten gooi je lekker alles weg en bespaar je op afwassen en afdrogen. Maar wil jij nu echt visite op die manier laten genieten van heerlijke maaltijden? Met een vork die door de midden breekt als je in een aardappeltje wilt prikken? Nee, dat dachten wij ook. Kies voor prachtig bestek! Ook bestek is er in veel soorten en maten: denk aan simpele besteksets of sets die bestaan uit heel veel delen bestek. Van een lepeltje voor de soep tot aan een lepel voor het dessert. Het ligt er maar net aan hoe gek jij het wilt maken. Een ding is zeker: via Woonartikel.nl is de kans groot dat jij het bestek gaat vinden wat precies aansluit op jouw wensen. Je kunt namelijk het aanbod met bestek hierboven helemaal aanpassen naar jouw wens. Hoe je dat doet? Check het hieronder!

Zo krijg jij het gewenste bestek voor ogen hierboven!

Naast het aanbod met bestek, uit diverse woonwinkels vind je handige filters. Dit is handig, want er staat zoveel bestek hierboven dat je wellicht door het bestek de lepels niet meer ziet. Hoewel het een groot voordeel heeft dat je geen bestek meer over het hoofd ziet en bestek ontdekt in webshops waarvan je misschien niet eens wist dat ze dit verkochten, kan het zoeken en ontdekken een stukje lastiger zijn. Toch hebben we daar wat op bedacht: filters.

Selecteer bestek op een bepaalde prijs!

Heb jij een budget in gedachten of wil je simpelweg bekijken wat voor soort bestek je kunt kopen voor een bepaald bedrag? Ga dan eens naar de prijsfilter en schuif het schuifje naar een minimale en maximale prijs. Al het bestek wat meer kost valt buiten het aanbod en zal niet meer zichtbaar zijn.

Heb jij voorkeur voor een specifieke kleur?

Ook qua kleur kun jij je wensen aangeven. In veel gevallen kiest men voor zilverkleurig bestek, echter is koper ook helemaal een trend momenteel. Het is maar net wat jij graag wilt hebben. Selecteer een of meerdere kleuren, waarbij overige kleuren bestek uit het overzicht verdwijnt. 

Materiaal: wat wil je hebben voor bestek?

Wil jij liever bestek wat echt zilver is, of ga jij voor zilverkleurig bestek? Wat de kleur is ook wat jij wilt hebben, je kunt het aangeven bij de beschikbare materialen. Net als bij de kleur veranderd het aanbod automatisch in bestek met hetgeen wat jij hebt aangegeven.

Dit bestek kan in ieder geval niet ontbreken!

Zoals we hierboven al kort benoemde, is bestek er in heel veel soorten. Echter heb je meestal maar een paar typen nodig: messen, vorken en lepels. Toch zijn er nog een paar die je altijd wel nodig hebt en die beter kunt hebben liggen in je besteklade.

Messen

Onmisbaar, voor het snijden van heerlijke puntjes taart of het smeren van je boterham.

Vorken

Patat met je handen eten is lekker, evenals het eten van spareribs. Toch is het hebben van vorken wel aan te raden.

Lepels

Ork, ork, ork, soep eet je met een v... Lepel! Lepels zijn net als vorken en messen een echte must-have. 

Gebaksvorkjes

Kleinere vorkjes zijn ook in veel gevallen nodig. Zorg ervoor dat je een set aanschaft waar deze ook bij zitten. 

Theelepels

Wel eens geprobeerd om te roeren met een eetlepel in een kopje koffie? Of een klein schepje mosterd met een grote lepel: onmogelijk! Kies sets met theelepels