Bistro tafels

Prachtige bistrotafels van verschillende materialen

Filter producten

Kleur

Materialen

Prijs

Winkel

Bistrotafels voor in de eetkamer voor een lekkere maaltijd

Heb jij weinig ruimte in de eetkamer, dan is dat nog geen reden om je bordje eten op de bank te ploffen. Voor het avondeten moet je de tijd nemen, evenals voor je ontbijt. Een tafel kan dan ook echt niet ontbreken in de eetkamer. Hoewel jij misschien geen ruimte hebt voor grote eetkamertafels is er vast wel plaats voor een mooie bistrotafel. Er zijn speciale bistrotafels voor in de eetkamer, die je hierboven in het overzicht vindt. Het overzicht is gevuld met tafels van diverse woonwinkels, waardoor jij alles in een oogopslag tegenkomt. Daarbij heeft voor jou veel voordelen om op zoek te gaan naar de eetkamertafel van je dromen, die we graag met je willen delen:

  • Je hoeft niet naar de woonboulevard voor een nieuwe bistrotafel
  • Ontdek gelijk welke woonwinkels de mooiste verkopen
  • Kom achter webshops die je nooit had tegengekomen
  • Zie in een oogopslag welke tafels gratis bezorgd worden
  • Vraag onze experts advies bij de juiste keuze voor een tafel
  • Filter om jouw wensen aan ons door te geven

Kortom, het is helemaal geen gek idee om ook voor al je andere woonspulletjes te beginnen met zoeken via ons platform!

Wat is een bistrotafel eigenlijk precies?

Een tafel! Waar je lekker aan kunt zitten. De tafel doet misschien een beetje aanvoelen als een tafel die je veelal tegenkomt op een terras. Door zijn handige inklapmechanisme heb je hem in mum van tijd ingeklapt en aan de kant gezet. Vaak is een bistrotafel voorzien van een metalen onderstel met een houten blad.

In vergelijking met grote eetkamertafels zijn dit type tafels vaak een stuk goedkoper. Dit heeft te maken met het materiaal en vanwege het feit ze in veel gevallen een stuk kleiner zijn. Daarbij is de tafel vaak in vierkante afmeting beschikbaar, wat hem populair maakt voor kleinere ruimtes.

Wat je ook vaak tegen komt bij deze bistro-modellen, is een tafelblad van mozaiek. In landen als Italië, met name Sicilië, is dit een populaire keuze voor terrasjes en mooie achtertuinen. Breng die sfeer gewoon lekker terug in jouw eetkamer!

Hoe vind ik de juiste eetkamertafel op Woonartikel.nl?

Niet alleen voor bistrotafels ben je hier op het juiste adres. Voor al je woonartikelen kun je hier beginnen met zoeken. En het werkt super makkelijk, het enige wat je hoeft te doen is aan te vinken wat jij belangrijk vindt. Wanneer jij dat namelijk doet wordt het overzicht direct vernieuwd met tafels die passen bij jouw smaak, budget en interieur. Je kunt namelijk op de volgende wijze de producten filteren:

  • Vind ze op basis van een specifieke kleur of kleuren
  • Zoek naar tafels van een bepaald materiaal
  • Geef aan wat je maximaal kwijt kunt voor een eetkamertafel
  • Favoriete webshop? Vink deze aan en bekijk het complete assortiment op het gebied van bistrotafels

Zo zie je maar, binnen een mum van tijd heb jij de juiste selectie voor ogen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is aan te klikken welke tafel jij graag wilt hebben. Aanschaffen in desbetreffende woonwinkel en klaar is Kees!