Kolomtafels

Tafels in kolom uitvoering zijn prachtig en de trend van nu

Filter producten

Kleur

Materialen

Prijs

Winkel

Kolomtafels voor in de eetkamer: gezellig met z'n allen erom heen!

Heb je wel eens gehoord van een kolomtafel? Kolomtafels zijn tafels waar je met z'n allen omheen kunt gaan zitten. Het grote voordeel van deze tafles is dat ze geen poten aan de hoeken van de tafel hebben. Daarom is de keuze voor een kolomtafel een goede wanneer jij weinig ruimte hebt of als je de tafel in een hoek wilt plaatsen van bijvoorbeeld de eetkamer. Hierboven vind je tientallen kolomtafels op een rij. In verschillende kleuren, van diverse materialen en in verschillende prijsklassen. Gelukkig vind je via ons platform verschillende filters waarmee jij je wensen en eisen eenvoudig kunt aageven. Over deze filters praten we straks verder, laten we eerst eens opsommen waarom het zoeken naar kolomtafels via Woonartikel.nl super slim is:

  • Het surfen van winkel naar winkel is verleden tijd
  • Je ontdekt alles in een compleet overzicht
  • Zie gelijk welke kolomtafels gratis thuisbezorgd worden 
  • Vraag onze woonexperts altijd om advies
  • Doe inspiratie op over andere tafels via onze blog

Zoals je ziet zijn er aardig wat voordelen om hier te gaan zoeken naar dit type eetkamertafels!

Kolomtafels zijn er in zoveel soorten, hoe vind je eigenlijk de juiste?

Zoals we al meerdere malen hebben verteld zijn er heel veel verschillende soorten kolomtafels. Het is maar net waar jij naar op zoek bent en misschien nog wel belangrijker, wat past bij jouw interieur. Wij hebben naast het aanbod een paar filters gezet waardoor het zoeken naar de juiste tafel nog makkelijker wordt. Met behulp van het volgende stappenplan staat er straks een prachtig model in jouw eetkamer!

  1. Kijk hierboven naar het complete aanbod met tafels
  2. Maak gebruik van de filters om jouw wensen en eisen door te geven
  3. Klik op de tafel die jij graag thuis ziet staan
  4. Schaf desbetreffende tafel aan in de verkopende webshop
  5. Wachten met een lekkere bak thee tot de tafel bezorgd wordt!

En als je er met bovenstaande stappen nog niet uitkomt, staan wij voor je klaar om je uit de brand te helpen!

Let hier op voor je zo'n type tafel aanschaft!

Het laatste wat je straks wilt is een tafel in huis halen die straks helemaal niet goed staat bij de rest van jouw interieur, die te klein of te groot is of simpelweg niet gewoon niet de aankoop is wat je verwachtte. Het is daarom slim om een paar zaken van tevoren te bedenken. Allereerst raden we je aan om goed te kijken welke meubels je al hebt staan en wat voor soort tafel hier goed bij zal staan. Kijk hierbij goed naar kleur en materiaal. Deze kun je ook heel eenvoudig aangeven via onze filters.

Daarnaast is het ook slim om de gewenste afmetingen op te meten. Dit kun je goed inschatten door oude kranten op de grond te leggen. Zo krijg je een goed beeld van het oppervlakte. Meet dit vervolgens op en ga op pad met de afmetingen! Denk hierbij ook aan de hoogte!

Heb jij al eetkamerstoelen? Dan is het slim om in te schatten of ze er strakjes allemaal wel onder passen. Ook hierbij geldt dat je goed moet nadenken over een kleur en materiaal wat weer goed hierbij past.

Ten slotte willen we je meegeven dat het slim is om naar de gratis verzending te kijken. Wanneer een kolomtafel gratis bij je thuis bezorgd wordt staat dit aangegeven. Dit kan je aardig wat besparen op je aankopen!