Vierkante tafels

Eetkamertafels in vierkante vorm

Filter producten

Kleur

Materialen

Prijs

Winkel

Vierkante eetkamertafels: recht toe, recht aan en reuze gezellig

Een eetkamertafel is het middelpunt van jouw eetkamer. Lekker een hapje eten met z'n tweeën, het hele gezin of met een stel vrienden. Maar niet alleen eten! Wat dacht je van een goede borrel op de zaterdagavond, een ouderwets bordspel of om gewoon lekker aan te werken, in plaats van een bureau! Vaak wordt er gekozen voor een vierkante tafel in de eetkamer. Deze is makkelijk te plaatsen en er is op die manier makkelijk om te gaan met de ruimte. Vaak is de vierkante vorm de juiste keuze, omdat het je kamer op het zicht langer en ruimtelijker maakt. Hoewel we het nu wel eens zijn over de vorm, zijn er nog een aantal andere zaken waar je je eventjes druk over moet maken. Denk aan de prijs, het materiaal van de tafel en de kleur. Want kijk eens rond in jouw eetkamer: welke tafel zou nou écht mooi staan bij de eetkamerkasten of de buffetkast die er vlakbij komt te staan? Juist. Eventjes over nadenken en dan pas op zoek gaan. Met behulp van onze filters is het onwijs simpel om de juiste vierkante tafels voor in de eetkamer te scoren. Lees hieronder maar eens hoe.

Denk na over een aantal kenmerken van de vierkante tafels en het zoeken kan beginnen

Niet alleen de vorm is een belangrijk kenmerk van de tafel van je dromen. Wat dacht je van de kleur? En dat is nog maar één kenmerk van de velen. Het is slim om zoveel mogelijk van de gewenste tafel op papier te zetten en vervolgens met jouw behoeftes op zoek te gaan naar de eetkamertafel van je dromen. Met behulp van de filters links naast het overzicht met tafels kun je op zeer eenvoudige wijze je zoekavontuur beginnen. Bekijk hieronder hoe jij het overzicht helemaal naar jouw hand zet.

1. Bepaal het budget van de nieuwe eetkamer tafel

Hoeveel wil jij eigenlijk maximaal besteden voor zo'n vierkante tafel? Als jij bijvoorbeeld niet meer wilt (of kan) uitgeven dan 500 euro voor een nieuwe tafel, is het slim om eens naar de prijzenfilter te gaan. Hier kun je eenvoudig naar 500 euro slepen, waarna er tafels overblijven die onder deze maximale prijs te koop zijn. Ditzelfde kun je doen met een minimale prijs. Handig als je de kwaliteit van de tafel nét zo belangrijk vindt.

2. Kies een kleur en materiaal wat goed aansluit bij de rest van de eetkamer

Een onwijs belangrijk kenmerk van de tafel is de kleur. Heb jij een bepaalde kleur voor ogen die jij graag terug ziet komen, dan is het slim om een kijkje te nemen bij de kleuren waar je uit kunt kiezen. Vink desbetreffende kleur aan en je zult zien dat andere kleuren niet meer zichtbaar zijn in het overzicht. Handig om de focus te behouden. Ditzelfde geldt voor het materiaal. Hiermee kun je ook combineren. Zo is het tegenwoordig een hype om een ijzeren onderstel met daar bovenop een natuurhouten tafelblad te kiezen. Een prachtige combinatie, indien dit wel staat bij jouw interieur!

3. Kijk in het overzicht welke eetkamertafel jij wel thuis wilt hebben staan en schaf 'm aan!

Nu is het tijd om een kijkje te nemen in het overzicht. Je zult zien dat negen van de tien tafels die nog over zijn gebleven, passen bij jouw eetkamer. Het is slim om meerdere te bekijken en ze eventjes aan te klikken: je gaat dan naar de woonwinkel die ze aanbiedt, waar je meer informatie over tafel krijgt. De tafel van je dromen gevonden? Dan kun je hem simpel aanschaffen via desbetreffende webshop.

Let hier ook nog eventjes op voor je ze direct gaat kopen

Niet zomaar kopen. Eerst eventjes goed inschatten of de tafel wel echt mooi kan komen te staan. Daarbij is het ook slim om de afmetingen goed te bepalen. Dit kun je thuis al doen door bijvoorbeeld wat oude kranten op de vloer neer te leggen. Bepaal het beschikbare oppervlakte en meet dit op. Ga met de afmetingen vervolgens op zoek naar een geschikte maat. Zonde als je een te kleine koopt en niet aan te raden om een te grote te kopen!

Daarnaast laten wij in een oogopslag zien welke vierkante tafels voor in de eetkamer gratis thuisbezorgd worden. Het is slim om dit mee te nemen in je keuze: een tafel is een groot meubelstuk, waarbij de verzendkosten soms aardig hoog kunnen uitvallen. Bij een gratis verzending betaal je helemaal niets, waardoor het aankoopbedrag leuk blijft!

Kijk ook gelijk naar leuke eetkamerstoelen! Je wilt natuurlijk strakjes gelijk gebruik maken van je nieuwe eetkamertafel. Via Woonartikel.nl vind je honderden stoelen voor in de eetkamer. De trend is om stoelen met elkaar te combineren, maar zes witte kuipstoeltjes met ijzeren onderstel zullen zeker ook niet misstaan bij menig tafel.