Opbergbankjes

Bankjes waar je van alles in op kunt bergen

Filter producten

Kleur

Materialen

Prijs

Winkel

De perfecte oplossing voor sfeer en berging: opbergbankjes

Een bankje in de hal is sowieso erg mooi. Het geeft veel sfeer, helemaal als je ook kiest voor een bijzettafeltje. Heel stiekem geeft het een beetje gevoel van een hotel, waarbij je even kunt plaatsnemen als je moet wachten om in te checken. Breng dit gevoel in jouw eigen hal en bekijk hierboven eens prachtige opbergbankjes. De naam zegt het al, deze bankjes hebben ook als groot voordeel dat je er veel in kunt opbergen. In veel gevallen vind je in de gang of hal mutsen, sjaals en wanten terug. Vaak ten ongenoegen, want wanneer je je jas wilt pakken komt de helft in veel gevallen mee. Voorkom dat je het hele jaar met mutsen en wanten loopt te gooien en berg deze op. Wel in de hal natuurlijk, want je wilt ze wel binnen handbereik hebben. Een opbergbankje is hiervoor de oplossing. Leg accessoires die je niet altijd gebruik in het opbergbankje, zodat je er niet het hele jaar mee hoeft te rommelen. Hierboven kun je op zoek gaan naar opbergbankjes die perfect passen bij jouw interieur en stijl. Wij kunnen natuurlijk niet ruiken hoe jouw gang eruit ziet, daarom hebben we naast de bankjes een paar handige filters neergezet. Jij kunt hier heel eenvoudig gebruik van maken, want je kunt al je voorkeuren aangeven. Van prijs tot materiaal. Hoe je dit doet bij opbergbankjes? Nou, je hebt vast al een idee wat voor soort bankje je wilt kopen voor in de gang. Zo heb je wellicht al nagedacht over een kleur. Vul de kleuren die jij overweegt in bij de kleurenfilter en houdt bankjes om op te bergen over die passen bij jouw wensen. Daarnaast kun je ook kiezen om te filteren op materiaal. De een prefereert een houten bankje, terwijl de ander liever kiest voor een industrieel bankje van roestvrijstaal. Bekijk de mogelijke materialen en vink de materialen aan die jij wilt bekijken. Het aanbod met opbergbankjes wordt automatisch vernieuwd, waarna jij de juiste eenvoudig kunt kopen bij verschillende aangesloten woonwinkels. Ten slotte kunnen wij er ook nog voor zorgen dat jij niet buiten je budget gaat. Je vindt namelijk bovenin een verschuifbare prijsrange. Schuif de prijs naar een minimale en maximale prijs, waardoor je bankjes voor in de hal voor ogen krijgt die jij kunt veroorloven. Benieuwd waar je op kunt letten als je er daadwerkelijk eentje gaat kopen? Check de tips van onze woonexperts dan hieronder. 

Tips bij de aanschaf van een handig opbergbankje

Je bent eruit, een opbergbankje gaat het worden! Maar naar wat voor soort bankjes moet je eigenlijk kijken, en wat is nu dé trend? Lees hieronder mee en maak straks de juiste keuze!

Meet het beschikbare oppervlakte op

Het is allereerst raadzaam om op te meten hoeveel ruimte jij hebt voor bankje. Pak eens wat oude kranten en leg deze in de hal op de plaats waar jij straks het bankje wilt neerzetten. Meet het op en ga op zoek met de afmetingen bij de hand naar passende opbergbankjes. 

Voor de sier of ook echt als zitplaats?

Hierboven vind je ook bankjes voor de sier. Je kunt er wel op zitten, maar erg comfortabel zijn ze niet. Wanneer jij het bankje ook daadwerkelijk als zitplaats wilt gebruiken, dan kun je beter op zoek gaan naar kwalitatief goede bankjes.

Kies voor prachtig randassortiment

Je hebt genoeg mogelijkheden om de opbergbanken nog meer tot hun recht te laten komen. Zo kun je er voor kiezen om een dierenhuid op het bankje te leggen, wat gelijk ook zorgt voor extra sfeer. Ga ook via Woonartikel.nl op zoek naar leuke halaccessoires en kleed je bankje straks mooi aan.