Paraplubakken

Bakken om paraplu's in op te bergen als ze nat zijn

Filter producten

Kleur

Materialen

Prijs

Winkel

Onwijs handig om nattigheid te voorkomen: paraplubakken voor in de hal

De hal is natuurlijk de plek om paraplu’s neer te leggen. Vaak als je de deur ’s ochtends open doet kom je er pas achter dat het regent. Je wilt niet weer je schoenen uit doen of je jas uittrekken om op zoek te gaan naar een paraplu. In veel gevallen zijn de paraplu’s dan ook te vinden in de gang. Maar waar liggen deze ook alweer? Juist, ergens onderin de garderobekast of in een opbergbankje. Totaal niet handig, want waar laat je ze als je met een kletsnatte paraplu thuiskomt? Een paraplubak is dan de oplossing! Paraplubakken zijn er gelukkig in veel soorten en gemaakt in verschillende materialen, wat voor kan zorgen dat jij de juiste kunt kopen die goed past in jouw hal of gang. Via Woonartikel.nl ontdek je direct onwijs veel verschillende paraplubakken uit diverse woonwinkels. Uit diverse woonwinkels? Ja, Woonartikel.nl werkt samen met bekende webshops als HEMA, VidaXL en Home24, die bijvoorbeeld ook paraplubakken verkoopt. Je kunt ze bij ons direct in een compleet overzicht bekijken, waardoor jij niet van webshop naar webshop hoeft te klikken en zo alles in een oogopslag bij elkaar ziet staan. Naast de paraplubakken die je hierboven ziet, vind je diverse filters. Met deze filters kun jij het aanbod hierboven direct naar jouw behoeftes aanpassen. Allereerst heb je vast al nagedacht hoeveel jij maximaal wilt betalen voor een nieuwe paraplubak. Geef dit aan bij de prijsfilter, waardoor je paraplubakken voor ogen krijgt die binnen jouw budget passen. Daarnaast kun je ook een specifieke kleur aangeven. Bekijk welke kleuren beschikbaar zijn bij het huidige aanbod en vink een of meerdere kleuren aan, waardoor je alleen nog maar paraplubakken voor ogen krijgt die qua kleur (en prijs als je deze ook hebt aangevinkt) passen bij jouw keuzemogelijkheden. Ten slotte kun je ook nog een materiaal kiezen. Ben jij helemaal weg van koperen paraplubakken? Vul dan koper in als materiaal en ontdek tientallen bakken voor paraplu’s van koper. Benieuwd waar deze bakken, speciaal voor paraplu’s allemaal goed voor zijn? Check dan hieronder enkele voordelen van paraplubakken.

Voordelen van paraplubakken op een rijtje

We kunnen wel roepen dat dit soort bakken super handig zijn, maar waarom eigenlijk? Wij hebben een paar voordelen kort voor je uitgelicht, waardoor het waarschijnlijk een stukje duidelijk wordt waarom de aanschaf van dit soort bakken best wel eens een optie zou kunnen zijn.

Voorkom een natte vloer

Paraplu’s zijn bij terugkomst nat. Je gebruikt ze immers als het buiten regent! Een paraplubak vangt alle nattigheid op, waardoor jij natte vloeren in de gang of hal voorkomt!

Grijp nooit mis

Zoek niet langer oneindig naar die ene paraplu, als je naar buiten wilt lopen. Dat is namelijk een groot irritatie punt als je bijvoorbeeld naar je werk wilt gaan. Zet daarom een paraplubak neer met enkele paraplu’s, zodat je nooit misgrijpt!

Een luxe uitstraling

Daarnaast heeft een paraplubak een luxe uitstraling. Ga voor een koperen of gouden variant, om echt luxe uit te laten stralen in jouw gang. Natuurlijk dien je in je achterhoofd te houden of dit wel past bij de inrichting van jouw gang of hal. Gebruik de filters om de juiste en passende voor ogen te krijgen!