Het verhaal

Niets is leuker dan een nieuw huis inrichten. Vooral het gevoel van vrijheid om het helemaal opnieuw te kunnen inrichten is een dikke plus. Normaal gesproken zou je van woonwinkel naar woonwinkel lopen en op zoek moeten gaan naar woonartikelen die goed aansluiten op jouw behoeften. Denk bijvoorbeeld aan een specifieke kleur of een bepaald type materiaal. Hier begon bij ons een lichtje te branden, want welke woonwinkel is nu ingericht op artikelen in een specifieke kleur? Nee, geen een.

Online kan dit wel gerealiseerd worden. Sterker nog, je kunt woonartikelen uit diverse woonwinkels zelfs op die manier vergelijken! Woonartikel.nl is opgericht in 2014, waar het eerst vooral gericht was op kortingscodes en aanbiedingen van diverse woonwinkels. Maar, we wilden meer dan dat. Het principe ‘alles onder een dak, voor alles onder een dak’ is de rode draad geweest voor het realiseren van huidige Woonartikel.nl.woonartikel.nl startup

 

 

Het verhaal van Woonartikel.nl

 

Vier enthousiastelingen, met allen een eigen specifieke smaak voor woonartikelen en inrichting zijn om de tafel gaan zitten en hebben het concept zoals je deze nu ziet van schets af aan gerealiseerd. Woonartikel.nl heeft momenteel een aanbod van meer dan 200.000 woonartikelen, afkomstig uit verschillende woonwinkels.

En hoe kun je je nou meer 'indenken' in wat er allemaal in een huis te vinden, dan in een huis zelf? Juist, je zal het vast niet geloven, maar voor elke specifieke kamer is de complete structuur uitgedacht in zo'n kamer in huis. Dus, het uitwerken van de badkamer? Ja, dat gebeurde daadwerkelijk in de badkamer.

Naast de overzichten met woonartikelen, verwerken verschillende woonexperts hun expertise en kijk op de meubelbranche in leuke blogberichten. Een mooie bron van inspiratie voor bezoekers van Woonartikel.nl!