Hoe werkt Woonartikel.nl?

Allereerst willen we je ontzettend welkom heten op Woonartikel.nl. Trek je schoenen uit en voel je lekker thuis. Bakje koffie? Dan moet je écht bij ons langs komen. Woonartikel.nl is een grote verzamelwebsite met meer dan 200.000 woonartikelen uit verschillende bekende woonwinkels als HEMA, VidaXL en Home24. Je koopt de woonartikelen niet via Woonartikel.nl zelf, maar via de webshop van het artikel wat jij wilt aanschaffen. Wij krijgen een vergoeding (commissie) als jij uiteindelijk een woonartikel aanschaft bij een aangesloten woonwinkel via Woonartikel.nl. Deze commissie gebruiken wij om de website nog beter en makkelijker te maken, speciaal voor jou.

 Waar je voorheen je keuzes beperkte tot het aanbod van een specifieke woonwinkel, kun je bij Woonartikel.nl eenvoudig producten van verschillende webshops met elkaar vergelijken.

Woonartikelen vergelijken

Naast het aanbod vind je verschillende productfilters. Je kunt gebruik maken van deze filters om woonartikelen te vinden die passen bij jouw budget, interieur en smaak.

Prijsfilter

Schuif de prijs naar een minimale en een maximale prijs en houdt vervolgens woonartikelen over die passen binnen jouw budget. Betaal op deze manier nooit meer dan je er voor over hebt of ontdek wat je allemaal voor die ene prijs kunt kopen.

Materialenfilter

Op zoek naar een specifiek type woonartikel van bijvoorbeeld hout? Bekijk bij de materialenfilter in welke materialen desbetreffend artikel aangeboden wordt en vink het materiaal aan wat jij voor ogen wilt hebben.

Kleurenfilter

Niets is zo belangrijk als aansluitende kleuren in jouw paleisje. Zorg ervoor dat jij al een beeld in je hoofd hebt in welke kleur je het artikel wilt bekijken en vervolgens wilt kopen. Vink een of meerdere kleuren aan en koop woonartikelen die passen bij jouw interieur.

Webshopfilter

Heb jij goede ervaringen met een specifieke woonwinkel of heb je er nog een cadeaukaart van liggen? Wees dan slim en vink je favoriete webshop aan als deze er tussen staat!

Een product van HOMEDUSTRY © Copyright 2018 -  Woonartikel.nl