Kantoortafels kopen om lekker aan te werken

Prachtige tafels voor op kantoor

Filter producten

Kleur

Materialen

Prijs

Winkel

Nieuwe kantoortafels kopen voor op kantoor? Bekijk alle soorten hierboven

Als er iets niet te missen in een kantoor, is het wel een grote en ruime kantoortafel. Maar wat voor soort kantoortafels kun je het beste aanschaffen? Kantoortafels zijn er namelijk niet alleen in heel veel soorten en maten, maar verschillen daarnaast in bijvoorbeeld materiaal, kleur en prijs. Hierboven vind je alle soorten kantoortafels uit verschillende woonwinkels. Waar je normaal gesproken gaat kijken bij een webshop, kun je nu in een oogopslag meerdere kantoortafels van diverse woonwinkels naast elkaar zien. En om het nog leuker te maken hebben we een aantal filters naast het aanbod gezet. Met deze filters kun je eenvoudig aangeven waaraan de nieuwe kantoortafel moet voldoen. Wil jij bijvoorbeeld een kantoortafel van eikenhout? Vul dan dit materiaal in bij de materialenfilter. Heb je een specifieke kleur in gedachten, die goed past bij de rest van de inrichting van de kantoorruimte? Dan kun je ook dit aangeven bij de kleurenfilter. Beide filters kunnen ook met elkaar gecombineerd worden: hoe meer je weet hoe makkelijker je een keuze maakt! Ten slotte kun je ook nog aangeven als je een bepaald bedrag in gedachten hebt. Handig als je bijvoorbeeld een budget hebt en wilt zien wat je daar allemaal voor kunt kopen. Hieronder hebben we nog een aantal tips voor je op een rij gezet, waar jij op kunt letten als je een kantoortafel koopt. Bekijk de tips hieronder en ga vervolgens op zoek naar kantoortafels hierboven!

Tips voor het kopen van kantoortafels: hier moet je op letten!

Oke, je wilt nieuwe kantoortafels aanschaffen. Het is dan slim om goed van te voren te bedenken wat er allemaal mogelijk is en wat jij belangrijk vindt aan de tafels. Hieronder vind je enkele tips die het kopen van kantoortafels een stukje makkelijker maken! 

  1. Hoe groot kunnen de kantoortafels zijn?

Allereerst is het belangrijk om de grootte van je kantoortafels in te schatten. Hiervoor kun je het best oude kranten neerleggen op de plek waar je de tafels in het kantoor wilt plaatsen. Meet vervolgens op en ga op zoek naar tafels die binnen deze grootte passen.

  1. Wil je ze in hoogte kunnen verstellen?

Heb jij zo nu en dan wel eens wisselende plaatsen binnen het kantoor? Deze flexibele werkplekken dienen we een belangrijk doel: goed zitten. Daarom is het in deze situatie verstandig om te kijken naar kantoortafels die in hoogte verstelbaar zijn. Deze kunnen namelijk eenvoudig verhoogd of verlaagd worden.

  1. Veel kabels? Kijk naar tafels met oplossingen!

Komt er naast een computer ook een printer en een scanner op te staan? Denk na over hoeveel bedrading er uiteindelijk bij komt kijken. Het laatste wat je wilt is een tafel wat eerder op een bord spaghetti lijkt door de verschillende kabels.

  1. Laat het aansluiten op de rest van je meubilair

Het is daarnaast raadzaam om de nieuwe tafels aan te laten sluiten op de rest van het meubilair. Heb jij bijvoorbeeld ook nog een witte bureaukast staan? Kies dan ook voor een prachtig witte kantoortafel!

  1. Ga voor een rustige kleur

Op bovenstaande tip komen we even terug. Dan kan er nog zoveel rood zijn in jouw kantoor, een rood tafelblad bij een kantoortafel is niet aan te raden. Zorg juist voor een lichtere kleur, die er voor zorgt da je gefocust kunt blijven en een rustig gevoel blijft houden tijdens werkzaamheden.