Kastenwanden

Een complete wand te gebruiken als kast

Filter producten

Kleur

Materialen

Prijs

Winkel

€ 249,-Wandkast drimmelenWoonexpress
€ 249,-Wandkast nijmegenWoonexpress
€ 699,-Wandkast bredaWoonexpress
€ 449,-Wandkast twiskWoonexpress
Gratis verzending
€ 839,-Potosi wandkast 5 planken bruin - Light & livingRobin-Design
€ 499,-Wandkast montfoortWoonexpress
€ 499,-Wandkast montfoortWoonexpress
Gratis verzending
€ 839,-Potosi wandkast 3 planken bruin - Light & livingRobin-Design
€ 349,-Wandkast nijmegenWoonexpress
€ 349,-Wandkast zevenbergenWoonexpress
Gratis verzending
€ 357,-Muuto Mini Stacked 3 wandkastDe Bijenkorf
€ 899,-Wandkast witveenWoonexpress
€ 549,-Wandkast ammerzodenWoonexpress
€ 999,-Wandkast hoornWoonexpress
€ 599,-Wandkast boskantWoonexpress
€ 699,-Wandkast boskantWoonexpress
€ 499,-Wandkast zevenbergenWoonexpress
€ 499,-Wandkast elderenWoonexpress
€ 299,-Wandkast nijmegenWoonexpress
€ 1.299,-Wandkast drachtenWoonexpress
€ 799,-Wandkast middelburgWoonexpress
€ 349,-Wandkast somerenWoonexpress
€ 399,-Wandkast moerdijkWoonexpress
Gratis verzending
€ 131,-String Pocket wandkastDe Bijenkorf
€ 249,-Wandkast drimmelenWoonexpress
€ 399,-Wandkast boskoopWoonexpress
€ 749,-Wandkast nijkerkWoonexpress
€ 1.249,-Wandkast hoornWoonexpress
Gratis verzending
€ 131,-String Pocket wandkastDe Bijenkorf
€ 399,-Wandkast elderenWoonexpress
Gratis verzending
€ 131,-String Pocket wandkastDe Bijenkorf
€ 599,-Wandkast breedeWoonexpress
€ 1.099,-Wandkast lagewegWoonexpress
€ 599,-Wandkast moerdijkWoonexpress
€ 299,-Wandkast somerenWoonexpress
€ 299,-Wandkast boskoopWoonexpress
€ 479,-Wandkast drimmelenWoonexpress
€ 1.099,-Wandkast boskantWoonexpress
€ 479,-Wandkast drimmelenWoonexpress
€ 699,-Wandkast middelburgWoonexpress
€ 999,-Wandkast middelburgWoonexpress
€ 449,-Wandkast nijkerkWoonexpress
€ 499,-Wandkast bergenWoonexpress
€ 1.299,-Wandkast ijburgWoonexpress
€ 1.199,-Wandkast hoornWoonexpress
€ 399,-Wandkast zevenbergenWoonexpress
€ 899,-Wandkast montfoortWoonexpress
€ 1.099,-Wandkast ijburgWoonexpress
€ 449,-Wandkast twiskWoonexpress
€ 799,-Wandkast vinkeveenWoonexpress
€ 699,-Wandkast vinkeveenWoonexpress
€ 249,-Wandkast drimmelenWoonexpress
€ 649,-Wandkast herwijnenWoonexpress
€ 379,-Wandkast herwijnenWoonexpress
Gratis verzending
€ 629,-Potosi wandkast 2 planken bruin - Light & livingRobin-Design
€ 699,-Wandkast sittardWoonexpress
Gratis verzending
€ 476,-Muuto Mini Stacked 4 wandkastDe Bijenkorf
€ 549,-Wandkast zevenbergenWoonexpress
€ 949,-Wandkast ijburgWoonexpress
€ 299,-Wandkast drimmelenWoonexpress

Kastenwanden tegen de wand in kantoorruimtes: prachtig!

In een kantoorruimte kan een kast niet ontbreken. Je wilt natuurlijk de ruimte om lekker in te werken niet gelijk vol zetten met allerlei soorten en maten kasten. Nee het liefst zet je helemaal geen kast neer in zo’n ruimte, hoe hard je hem ook nodig hebt. Wat een goede oplossing is, zijn kastenwanden. Deze wanden zorgen ervoor dat je niet hoeft te slalommen om achter je bureau te gaan zitten en houden het totaal plaatje overzichtelijk. Via Woonartikel.nl kun je eenvoudig speuren naar diverse, complete kastenwanden voor op kantoor. Deze wanden zijn namelijk beschikbaar bij verschillende woonwinkels. Onze woonexperts hebben het totale aanbod in bovenstaand overzicht geplaatst. Het vinden en zoeken via Woonartikel.nl naar kastenwanden was nog nooit zo makkelijk.

Voordelen van kastenwanden vinden via Woonartikel.nl

Zoals we hierboven al benoemde hebben onze woonexperts verschillende woonwinkels bezocht, op zoek naar kastenwanden voor op kantoor. Het resultaat? Een overzicht vol met dit type kasten. Zoeken via ons platform heeft voor jou veel verschillende voordelen. Hieronder lichten we ze kort toe.

Voorkom heen en weer klikken van shop naar shop

Normaal gesproken zou je beginnen met zoeken naar kasten en kastenwanden bij woonwinkels die je kent. Je gaat naar desbetreffende woonwinkels en bekijkt wat zij hebben online hebben staan. Kort daarna schiet je nog een woonwinkel te binnen die ‘misschien’ ook wel eens kastenwanden zouden kunnen verkopen. Je gaat snel van shop naar shop, waardoor je het overzicht kunt verliezen. Via het overzicht hierboven zie je direct alle kastenwanden uit verschillende woonwinkels bij elkaar staan. Je hoeft dus niet meer eindeloos te surfen om de juiste kast te vinden!

Zie gelijk welke wanden gratis bezorgd worden

Een kastenwand is een groot product. Het kan daarom nogal eens duur uitpakken als deze naar jouw huis verzonden moet worden. Daar hebben wij rekening mee gehouden, want het liefst fiks jij natuurlijk een kastenwand waarbij je geen verzendkosten hoeft te betalen! Middels een groen label is een oogopslag duidelijk of je gebruik kunt maken van een gratis verzending.

Filters om snel de juiste kasten te vinden

Iedereen heeft een eigen smaak, wensen en behoeften. Daar hebben wij rekening mee gehouden, want een heel overzicht met heel veel verschillende kasten… dat kan knap lastig zoeken zijn als jij al een idee hebt wat jij wel of niet mooi vindt. Met behulp van de filters die jij naast het overzicht ziet staan kun jij eenvoudig je wensen en eisen doorgeven. Op die manier past het overzicht zich aan met kastenwanden voor op kantoor die jij écht mooi vindt en passen binnen jouw budget. Later gaan we wat dieper in op de filters!

Vraag gratis advies aan onze woonexperts

Vaak zijn onze woonexperts online, waardoor jij ze direct vragen kunt stellen over je aankoop. Twijfel je nog over een bepaalde kleur of ben je benieuwd welke kastenwand voor jou de meeste voordelen biedt? Schroom dan niet om via de chatfunctie die je rechts onderin het scherm vindt, even contact op te nemen met onze experts. Zij staan voor je klaar en helpen je graag op weg!

Filter om de juiste kastenwanden voor ogen te krijgen

Zoals we al eerder aangaven hebben we speciale filters ontwikkelt. Deze vind je bij elk product op Woonartikel.nl, dus ook voor dit type kasten. Met de filters kun jij het overzicht helemaal naar wens aanpassen. Het is net wat jij prefereert op het gebied van kleur, materiaal, prijs of webshop. Lees hieronder kort hoe jij eenvoudig gebruik kunt maken van de diverse filters.

Wat is de maximale prijs wat jij wilt betalen voor een nieuwe kastenwand?

Het is slim om allereerst bij jezelf na te gaan hoeveel jij uit wilt geven voor een nieuw wandmodel kast. Je hebt vast al een idee en wilt hier niet teveel van afwijken. Het kan ook goed zijn dat jij als opdracht vanuit werk hebt gekregen om de ruimte in te richten en dat jij je aan budget hebt te houden. Wat de reden ook is, geef bij de prijzenfilter je maximale (en/of minimale) prijs aan. Zodra jij dat hebt gedaan zal je zien dat het overzicht zich automatisch vernieuwd met kasten onder deze prijs.

Heb jij een voorkeur voor een materiaal voor de kast?

Als het kantoor al grotendeels is ingericht, is het de kunst om een kastenwand te vinden die goed hierop aansluit. Een van de belangrijkste kenmerken is dan materiaal. Zo kan het zijn er al mooie eikenhouten bureautafels staan, waar de kastenwand strakjes vlak naast komt te staan. Slim om het materiaal goed overeen te laten komen, zodat het plaatje straks klopt.

Hetzelfde geldt voor de kleur: sluit het aan!

En natuurlijk is de kleur net zo belangrijk. Zijn de bureautafels wit? Dan is het slim om ook de kastenwand wit te laten zijn. Vink jouw gewenste kleur aan bij de kleurenfilter. Wanneer jij dit hebt gedaan verdwijnen andere kleuren direct uit het overzicht, zodat jij je lekker kunt focussen op wanden in de juiste kleur.

Voorkeur voor een webshop wegens zakelijke voordelen?

Heb jij een webshop in gedachten waar jij of het bedrijf waar je het voor koopt goede banden mee hebt? Misschien vanwege de zakelijke voordelen? Dan kun je bij de webshopfilter zien welke webshops deze wanden aanbieden. Vink jouw gewenste webshop aan en je zult alleen nog maar het aanbod van die ene shop zien. Dit kan tevens ook handig zijn als jij nog een tegoedbon hebt liggen die jij graag wilt besteden voor deze aankoop.

Hoe meer filters, hoe specifieker het overzicht!

Alle filters die we hierboven hebben benoemd kun je ook met elkaar combineren. Sterker nog, door zoveel mogelijk en gericht aan de slag te gaan met de filters, pas jij het overzicht helemaal naar wens aan. Op die manier kun jij de focus houden op het kiezen van kasten die jij wel ziet staan op kantoor. Voorkom eindeloos zoeken en heb binnen een paar klikken de juiste kastenwanden voor op kantoor voor ogen die je gelijk kunt kopen bij desbetreffende webshop of woonwinkel!