Ladekasten

Kasten voor op kantoor met lades voor kantooraccessoires

Filter producten

Kleur

Materialen

Prijs

Winkel

Ladekasten voor orde en rust op kantoor en werkruimtes

Op kantoor slingeren vaak documenten, mappen en papieren rond. En dan hebben we het nog geen eens over verschillende soorten kantoor accessoires als paperclips, punaises, potloden en pennen. Noem het maar op. Vaak zorgt een leeg bureau voor extra focus op je werkzaamheden en een vergrote mogelijkheid voor concentratie. Een must om dus te zorgen voor orde! Een goede oplossing zijn dan ladekasten, die je vaak eenvoudig onder je bureau kunt rollen. Met zo'n kantoorkast heb je de volgende voordelen:

 • Hou je werkruimte netjes
 • Hou alles op orden en zorg voor een opgeruimd gevoel
 • Krijg extra focus op je werkzaamheden
 • Raak niets meer kwijt in stapels papieren
 • Het maakt jouw kantoor een stuk overzichtelijker
 • Laat jouw interieur nog meer naar voren komen

Aardig wat voordelen he, met zo'n simpel ladekastje! Voor je over gaat tot het kopen van een nieuwe ladekast, hebben we nog wat simpele tips voor je. Hiermee is de kans groot dat je de juiste kast in jouw kantoor haalt.

Tips voor het kopen van een nieuwe ladekast

Een ladekast voor op kantoor lijkt een makkelijke aankoop, maar toch willen we je wat tips meegeven om ervoor te zorgen dat jij straks met een big smile achter je bureau zit. Check onderstaande tips en ga vervolgens hierboven op zoek naar de juiste ladekasten voor op het kantoor.

 1. Neem de hoogte op van je bureau, zodat je hem onder je werktafel kunt rollen.
 2. Bedenk of je er eentje wilt met of zonder wielen.
 3. Hoeveel wil je er uiteindelijk in kwijt kunnen? Kies voor de juiste grootte kast!
 4. Laat het materiaal en de kleur van de kasten aansluiten op de werktafel of het bureau.
 5. Bedenk van te voren wat je budget is en vul dit in bij de prijsfilter!
 6. Hou de mogelijkheid tot gratis verzending in gedachten.

Met bovenstaande tips gaat het zeker lukken om de juiste kast te fiksen voor op het werk. Benieuwd naar hoe de filters werken naast het overzicht? Lees hieronder dan nog eventjes verder.

Maak gebruik van de product filters voor een aangepast overzicht

Hoewel we weten dat jij op dit moment op zoek bent naar dit type kantoorkasten, is het nog maar de vraag voor ons hoe jouw werkruimte is vorm gegeven. Daarbij kunnen we ook niet in jouw portemonnee kijken, waar door wij een groot vraagteken zetten welke ladekasten de juiste zijn voor jou. Daarom hebben we links van het overzicht een aantal filters voor je gerealiseerd. Hiermee geef jij heel simpel aan wat jouw wensen en eisen zijn. Na het aanvinken van jouw wensen vernieuwen wij direct het aanbod, helemaal naar jouw wens.

Voor extra advies of bij extra vragen staan onze woonexperts te trappelen om hun kunsten met je te delen. Neem eenvoudig contact met ze op via de livechat rechtsonderin het scherm. We vinden het fijn om je tot dienst te kunnen zijn.