Prikborden

Bekijk hier borden waar je al je memo's op kunt prikken

Filter producten

Kleur

Materialen

Prijs

Winkel

€ 14,95Prikbord kurkWoonexpress
Gratis verzending
€ 27,95Graham & Brown Print op Kurk PrikbordfonQ
Gratis verzending
€ 4,99JYSK Prikbord DAHL 35x50 cm kurkJYSK
Gratis verzending
€ 67,-Bloomingville Prikbord Wolk 60 x 100 cm - Naturelvtwonen
Gratis verzending
€ 30,99Luckies Wereldkaart - Prikbordvtwonen
Gratis verzending
€ 22,95Graham & Brown Botanisch Veer Prikbord Kurk - 40 x 60 cmvtwonen
€ 6,-HEMA Prikbord 22.5 X 43 Cm (Naturel)HEMA
Gratis verzending
€ 51,-Bloomingville Tekstwolk PrikbordfonQ
Gratis verzending
€ 35,46Prikbord Trigon - - UmbraLil.nl
€ 12,95Prikbord heeghWoonexpress
Gratis verzending
€ 20,96Räder Prikbord Textiel 36 x 36 cm - Dotsvtwonen
Gratis verzending
€ 20,96Räder Prikbord Textiel 30 x 45 cm - Stripesvtwonen
€ 10,95Prikbord kurkWoonexpress
Gratis verzending
€ 229,-Ferm Living Frame prikbord grijsFlinders
Gratis verzending
€ 14,45Prikbord Trigon - - UmbraLil.nl
Gratis verzending
€ 35,50Umbra Trigon Magneet- en prikbordfonQ
Gratis verzending
€ 67,-Bloomingville Kurken PrikbordfonQ
Gratis verzending
€ 20,30Bloomingville Prikbord Kurk - 46 cmvtwonen
Gratis verzending
€ 18,21Prikbord World Map - Kruk - 60x40 cm - Present TimeLil.nl
Gratis verzending
€ 229,-Ferm Living Frame prikbord smallFlinders
€ 19,95Thabto Prikbord - Roll + Pinvtwonen
Gratis verzending
€ 22,46Räder Prikbord Textiel 30 x 45 cm - Now or Nevervtwonen
€ 6,-HEMA Prikbord DreamHEMA
€ 19,95Le Studio Kurk Prikbord - Lovevtwonen
Gratis verzending
€ 229,-Ferm Living Frame prikbord blauwFlinders
Gratis verzending
€ 19,95Prikbord World - Bruin - 100 x 45 cm - Le StudioLil.nl
Gratis verzending
€ 399,-Ferm Living Frame prikbord large grijsFlinders
€ 4,95Prikbord kurkWoonexpress
Gratis verzending
€ 399,-Ferm Living Frame prikbord large blauwFlinders

Prikborden voor op kantoor: onmisbaar voor al je memo’s en to-do lijstjes

Voor nieuwe prikborden ben je bij Woonartikel.nl helemaal op het juiste adres. Hierboven vind je namelijk een compleet overzicht met tientallen prikborden uit diverse woonwinkels. Een prikbord is onmisbaar in elke kantoorruimte. Even snel een memo schrijven en een plaatsje geven of een to-do lijst met alles wat je nog moet doen. Prikborden worden in veel gevallen geleverd met een simpel ophangsysteem, waardoor je er gelijk plezier van kunt hebben. Wat je niet moet vergeten om extra aan te schaffen zijn natuurlijk punaises of prikpennen. Wij hebben hieronder een aantal handige tips voor je op een rij gezet als je nieuwe prikborden kopen wilt.

Tips voor het kopen van nieuwe prikborden

Je mist er eentje op het kantoor en wilt er nu graag een kopen, maar naar wat voor soort prikbord moet je eigenlijk zoeken? En waar moet je op letten? Bekijk onderstaande tips en zorg ervoor dat jij straks het juiste prikbord koopt.

Koop nooit een te klein prikbord

Het is slim om eventjes op te meten hoe groot jouw nieuwe prikbord mag zijn. Het is slim om niet besparen op de ruimte, want je zal er al snel achter komen dat een prikbord snel te klein.

Kijk of er punaises bij zitten

In sommige gevallen worden de prikborden geleverd met punaises of prikpennen. Het is slim om goed te checken of dit zo is. Zo niet, dan raden we je aan om ook gelijk punaises te fiksen, zodat jij er straks gelijk gebruik van kunt maken!

Filter op aansluitende prikborden

De kans is groot dat je kantoor al helemaal ingericht is. Natuurlijk wil je een prikbord dat goed staat bij de rest van de ruimte. Daarom is het slim om op zoek te gaan naar een prikbord in een kleur lijst wat staat bij de rest van het interieur.

Bedenk op welke hoogte je het prikbord wilt gaan hangen

Ga eens bij de muur staan en doe net alsof je wat wilt bekijken of een memo wilt ophangen. Ga je gevoel na en bepaal op welke hoogte het prikbord moet komen te hangen. Daarbij kun je ook nog de afweging maken of je hem verticaal of horizontaal wilt laten hangen

Bekijk ophangingsmogelijkheden van de prikborden

Hoewel er in veel gevallen goed nagedacht is over de ophanging van het prikbord en dit er direct bijgeleverd wordt, zijn er ook prikborden waar dit niet zo is. Bekijk de mogelijkheden en wat voor jou het makkelijkste is en bepaal daarop jouw keuze.

Kun je eigenlijk wel boren in de muur voor nieuwe prikborden?

Je kunt wel een mooi muurtje uitgekozen hebben op kantoor, het is wel van groot belang dat deze muur iets kan dragen. Daarom raden wij je aan de muur van te voren te bekijken. In veel gevallen zijn er namelijk extra plugjes nodig om de prikborden op juiste wijze aan de muur te kunnen bevestigen.

Filter om het juiste prikbord voor ogen te krijgen

Een prikbord is maar een prikbord. Dat zou je denken. Als je eens hierboven kijkt zie je dat er enorm veel verschillende soorten prikborden zijn. Niet alleen in afmetingen, maar ook in verschil met prijzen, kleuren en materialen. Het is slim om gebruik te maken van de filters die wij naast het overzicht hebben geplaatst. Deze maken het namelijk een stuk makkelijker voor je om de juiste prikborden te vinden. De filters gebruik je op de volgende manieren.

Vind prikborden vanaf en tot een bepaalde prijs

Het is slim om allereerst een prijsrange in te stellen. Het kan zijn dat je vanuit je werk of opdrachtgever een maximaal bedrag hebt gekregen. Ga naar de prijzen filter en schuif het rechterbolletje tot een maximale prijs. Je zult zien dat het overzicht direct vernieuwd wordt met prikborden die goedkoper zijn dan de door jou bepaalde maximale prijs.

Vind ze in een specifieke kleur wat aansluit op het interieur

Ook wil je natuurlijk dat je straks een prikbord ophangt, wat onwijs leuk staat bij de rest van de inrichting van het kantoor. Via de kleurenfilter kun je in een oogopslag zien welke kleuren prikborden er allemaal zijn. Vink een of meerdere kleuren aan en je zult zien dat de overige kleuren niet meer zichtbaar zijn. In veel gevallen gaat het om de kleur van de lijst van het prikbord.

Heb je voorkeur voor een bepaald materiaal lijst van het bord?

Hetzelfde als bij kleur geldt eigenlijk voor het materiaal van de lijst van het prikbord. Zo heb je standaard houten varianten, maar zijn er ook prachtige metalen beschikbaar. Geef het materiaal aan wat jij graag wilt hebben bij de beschikbare materialen in de lijst. Dit doe je door een vinkje te zetten bij bijvoorbeeld hout. Je kunt hiermee ook meerdere materialen aanvinken. Handig als je nog twijfelt of simpelweg meerdere opties wilt kunnen bekijken.

Tip: bekijk welke prikborden gratis thuisbezorgd worden

Middels een groene sticker laten wij gelijk zien welke borden gratis thuisbezorgd worden. We raden je aan om hier goed naar te kijken, omdat het relatief aardig kan schelen op het totaalbedrag als je prikborden kopen gaat. Veel succes met je aankoop!