Prullenbakken

Vind hier verschillende prullenbakken voor in werkruimtes

Filter producten

Kleur

Materialen

Prijs

Winkel

Prullenbakken voor alle prulletjes en lege pakken melk

Waar laat jij al het afval? Loop jij telkens naar buiten om al het afval weg te gooien? Dan is het slim om eens hierboven een kijkje te nemen. Je vindt namelijk honderden prullenbakken voor in de keuken op een rij. De prullenbakken zijn afkomstig uit veel verschillende woonwinkels. Dit is voor jou erg voordelig: je bekijkt in een compleet overzicht het aanbod prullenbakken van diverse woonwinkels in een keer. Voorkom dat je van winkel naar winkel gaat en uiteindelijk nog niet goed weet waar je het het beste kunt kopen. Of voorkom het overslaan van gave woonwinkels, waar jij nog geen weet van wat, terwijl ze onwijs gave prullenbakjes verkopen voor in de keuken! Juist, het is slim om hierboven eens een kijkje te nemen. Natuurlijk heb jij voorkeuren. Zo kan jij al een goed idee hebben van een bepaalde kleur, of heb jij een materiaal in gedachten waar jij de prullenbak graag van gemaakt ziet. Ook is het mogelijk dat jij een prullenbak helemaal niet graag wilt zien, en hem weg wilt werken in de keukenkastjes. Een techniek die je steeds vaker voorbij ziet komen. Wat je wensen ook zijn, wij willen je graag helpen om de juiste prullenbakken te vinden. Dit kunnen wij doen door jou gebruik te laten maken van de door ons ontwikkelde filters. De filters vind je naast de prullenbakken, waar je door middel van een vinkje je wensen kunt aangeven. Wanneer jij iets aanvinkt, zal het overzicht vernieuwen naar jouw wens. Handig he? Zo kun je bijvoorbeeld jouw budget aangeven en vervolgens prullenbakken bekijken die daar in vallen. Je schuif heel simpel de filter naar een maximale prijs en je bekijkt een paar seconden later prullenbakken die niet duurder zullen zijn. Daarnaast kun je een keuze maken voor een specifiek materiaal. Bekijk welke materialen beschikbaar zijn en vink aan welke jij graag wilt bekijken. Het is hierbij raadzaam om een materiaal te kiezen die vaker terugkomt in jouw keuken. Ten slotte kun je ook nog een kleurwens doorgeven. Vaak komen in keukens een paar kleurtjes lichtelijk terug. Denk aan een donkerblauw accent op de keukentegels of een crèmekleurige buffetkast vlak bij de keukentafel. Vink de kleuren aan die jij wilt bekijken en overweeg welke kleur jij het mooiste vindt! Ga hierboven op zoek naar de prullenbakken die goed passen bij jouw keuken en ga ze vervolgens kopen bij desbetreffende webshop! Hieronder hebben we nog een paar veel voorkomende keukenprullen bakken voor je op een rijtje gezet.

Veelvoorkomende keuken prullenbakken op een rij

Prullenbakken zijn er in allerlei soorten en maten. Hieronder hebben we de meest gekozen op een rijtje gezet. Bepaal welke jij het liefste terugziet in jouw keuken en ontdek of je hem hierboven kunt vinden.

Pedaalemmer prullenbakken

Een hygiënische versie van een prullenbak: pedaalemmers. Je hoeft je handen niet te gebruiken om de prullenbak te openen. Met een simpele stap op het pedaal, gaat de deksel van de prullenbak op en kun jij je vuil er eenvoudig ingooien. 

Inbouwprullenbakken

Vaak gekozen, de inbouwprullenbakken. Dit heeft eigenlijk twee grote voordelen: niemand zal de prullenbak zien staan, waardoor jij je keuken lekker strak houdt. Daarnaast voorkomt het de mogelijkheid tot stank van het afval! 

Afvalscheiding prullenbakken

Tegenwoordig steeds belangrijker en een noodzaak: het scheiden van afval. Voorkom dat je straks twee prullenbakken koopt en kies voor een afvalscheiding prullenbak. Deze is voorzien van twee compartimenten, waarvan er vaak eentje kleiner is dan de ander.