XXL bureaustoelen

Bureaustoelen voor de échte bazen: in XXL formaat

Filter producten

Kleur

Materialen

Prijs

Winkel

Zit heerlijk op het kantoor met speciale XXL bureaustoelen!

Ze zijn net even wat breder en comfortabeler dan normale bureaustoelen: XXL bureaustoelen. Stoelen voor de echte eindbazen die zin hebben om een bak werk te verrichten. Hierboven vind je diverse xxl formaten bureaustoel voor op kantoor of in een werkruimte. Vaak zijn de bureaustoelen net als reguliere varianten voorzien van:

  • Wielen, zodat je lekker mobiel bent
  • Armleuningen, voor het laten rusten van de onderarmen
  • Een hoge rugleuning
  • In meerdere materialen beschikbaar
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Verstelbaar in hoogte en zithoek

Het is natuurlijk maar net wat jij mooi vindt staan in het kantoor. Want hoewel we nu weten dat jij op zoek bent naar een xxl bureaustoel, hebben we nog geen idee wat jouw wensen zijn op het gebied van kleur of materiaal. Gelukkig kun je dit wel makkelijk bij ons aangeven middels de filtermogelijkheden. Lees hieronder meer!

Met de filters vind je de juiste xxl bureaustoel voor achter je bureau

Als je een fulltime baan hebt, is de kans groot dat je nog vaker op het kantoor te vinden bent in de week, dan thuis in de woonkamer. Het is daarom verstandig om een kantoorstoel aan te schaffen die ervoor zorgt dat je heerlijk zit. Sterker nog: dat je op de juiste wijze zit, zodat je hier later geen last van krijgt. Strakjes vertellen we wat meer over de instelling van je bureaustoel voor een ergonomische zithouding. Laten we eerst even in gaan op onze filters, waarmee je het aanbod hierboven naar eigen wens kunt aanpassen.

Filter de stoelen op kleur

Allereerst kun je de bureaustoelen filteren op basis van een specifieke kleur. Dit kan slim zijn als je de stoelen aan wilt laten sluiten op de stijl op kantoor. Vink simpelweg een of meerdere kleuren aan en bekijk alleen nog maar bureaustoelen in deze kleur.

Tover bureaustoelen naar boven van een specifiek materiaal

Ook kun je dit doen op basis van het materiaal. Heb jij de stoel in een donkere hoek staan, dan kun je met een gerust gevoel een leren variant kiezen. Als je stoel echter vaak in het licht staat, kan leer verkleuren. Het is daarom slim om bij jezelf na te gaan welk materiaal voor jou het meeste voordeel biedt.

Budget meegekeregen voor xxl bureaustoelen?

Daarbij kan het ook nog zo zijn dat je vanuit de zaak een budget hebt meegekregen om zo'n lekkere grote stoel voor achter je bureau te scoren. Het kan dan slim zijn om bij de prijzenfilter naar een maximale prijs te schuiven. Vanaf dat moment zie je alleen nog maar xxl bureaustoelen die binnen deze prijsrange vallen.

Zorg ook bij deze bureaustoelen voor een ergnomische zithouding

Of ze nou XXL zijn of small: je dient op de juiste wijze achter je bureau te zitten. Denk hierbij aan een goede hoek van je rug tijdens het zitten, de hoogte van de bureaustoel en natuurlijk ook de hoogte van de armleuningen. Daarbij is ook de afstand vanaf je beeldscherm en de hoogte van je scherm een paar zaken waar je goed over na moet denken.

Je wilt natuurlijk voorkomen dat je strakjes last krijgt van je rug. Het is slim om eens goed te onderzoeken wat voor jou specifieke afmetingen de juiste instellingen zijn. Wil je hierover extra advies of heb je aanvullende vragen voor het kiezen van de juiste xxl bureaustoelen? Schroom niet onze woonexperts te benaderen via de livechat of via de contactpagina!