Keukenwerkbladen

Wat voor keukenwerkbladen wil je hebben: graniet, hout of beton?

Filter producten

Kleur

Prijs

Winkel

Op zoek naar mooie keukenwerkbladen? Voor je gaat kopen, hierboven vergelijken!

Heb jij een prachtige keuken, maar ben toe aan een nieuw keukenblad? Of wil je keukenbladen kopen, omdat je nog helemaal geen keuken hebt maar deze zelf samen wilt stellen? Voor beide zaken ben je hier op deze pagina in ieder geval op het juiste adres. Je vind namelijk hierboven talloze keukenwerkbladen die jij ook nog eens met elkaar kunt vergelijken. Keukenbladen zijn er in veel soorten, maten en nog veel belangrijker, materialen. Elk materiaal heeft zo zijn voordeel, maar zijn daarnaast ook een persoonlijke keuze. Het is maar net wat jij het mooiste vindt. Hieronder vertellen we je graag meer over de meest gekozen keukenwerkbladen materialen en hun voordelen. Heb jij al een goed beeld wat voor soort keukenwerkblad jij wilt kopen? Dan is het gebruiken van de filters aan te raden. Hier kun je namelijk onder andere het materiaal aangeven als je er al uit bent. Wil jij een granieten keukenwerkblad? Vul dan graniet in als materiaal. Ander materiaal of nog kiezen uit verschillende materialen? Vul deze dan hier in bij de materialenfilter. En wat dacht je van een specifieke kleur? Heb jij een donkergrijze vloer? Dan kan een betonlook keukenwerkblad ook prachtig zijn. Combineer het materialenfilter met de kleurenfilter en check gelijk onwijs veel keukenwerkbladen die je gelijk kunt kopen bij desbetreffende woonwinkel. Tot slot kun je ook nog een prijs aangeven. Je hebt vast een budget in gedachten, die jij liever niet wilt overschrijden. Schuif bij de prijsfilter het filter naar een maximale prijs en ontdek keukenwerkbladen waarvoor jij niet buiten de buidel hoeft te tasten. Op die manier geef je niet teveel uit en hou je bijvoorbeeld nog geld over voor een prachtig bijpassende buffetkast! Benieuwd naar de verschillende soorten materialen en hun voordelen? Bekijk dan de handige lessen van onze woonexperts hieronder!

Welk materiaal keukenwerkbladen moet ik kiezen?

Net als bij bijna elk ander woonartikel zijn de werkbladen voor in de keuken beschikbaar in onwijs veel materialen. En waar hout weer een compleet ander materiaal is dan bijvoorbeeld graniet, is het handig om even in te gaan op de verschillende materialen en hun voordelen. Check hieronder een greep uit de materialen voor keukenwerkbladen.

Graniet

Wat is dit prachtig. Graniet! Een veel gekozen materiaal voor keukenwerkbladen, omdat het krasbestendig is en onwijs lang meegaat. Graniet is er echter ook weer in heel veel verschillende soorten en kleuren. Bekijk hierboven maar eens alle werkbladen van graniet.

Hout

Hout geeft jouw keuken een warm uiterlijk. Daarnaast is een houten werkblad vaak gekozen in huizen en keukens met een landelijke inrichting. In veel gevallen is hout een goedkoper alternatief dan graniet. Helaas zijn bij houten keukenwerkbladen wel snel krassen te ontdekken. Snijden dien je bijvoorbeeld altijd te doen met een snijplank.

Beton

Tegenwoordig helemaal een trend: beton! Ook keukenwerkbladen zijn er in beton. Het grote voordeel hiervan is dat het enorm duurzaam is en je niet bang hoeft te zijn voor beschadigingen. Een nadeel van beton kan zijn dat het een beetje saai oogt. Maar hey, je vindt enorm veel keukenapparatuur wat jouw keukenblad gelijk een stuk opfleurt. Beeld maar eens een vuurrood koffiemachientje in op zo’n grijs werkblad. Prachtig!