Theedoeken

Deze doeken hebben eigenlijk niets met thee te maken

Filter producten

Prijs

Kleur

Winkel

Voor het afdrogen van de afwas in de keuken: theedoeken!

Een vaatwasser hoeft nog niet te betekenen dat je nooit meer afwas zult afdrogen. Het kan voorkomen dat je afwas uit de vaatwasser haalt wat nog nat is en toch echt nog even afgedroogd moet worden, voordat het de keukenkasten in gaat. Natuurlijk heb je dan altijd een theedoek binnen handbereik hangen. Toch? Als je nog geen theedoeken hebt of er te weinig hebt om de hele week niet mis te grijpen ben je op deze pagina helemaal op het juiste adres. Hierboven vind je namelijk heel veel verschillende soorten theedoeken: van groot tot klein en van wit tot rood! Onze woonexperts hebben bovenstaande theedoeken voor je op een rij gezet. Ze zijn afkomstig uit verschillende woonwinkels, wat voor jou als grootste voordeel heeft dat je niet meer heen en weer hoeft te klikken! Daarnaast zie je geen theedoek meer over het hoofd en loop je het minste kans om dezelfde theedoek ergens goedkoper te hadden kunnen kopen. Echter zorgt een breed aanbod in theedoeken er wel voor dat het vinden van de juiste doeken wat lastiger kan zijn. Hiervoor hebben we een aantal handige productfilters ontwikkeld, waarmee jij je de juiste theedoeken kunt vinden. Benieuwd waar je op kunt letten bij het kopen van nieuwe theedoeken? Bekijk het hieronder.

Tips bij theedoeken kopen op een rijtje!

Een theedoek is maar een theedoek. We horen het je denken. Maar als er zo veel verschillende soorten zijn, waarom dan niet eentje kopen die precies past bij de keuken? Bekijk hieronder een aantal handige tips om slim theedoeken te kopen.

Koop theedoeken in een set!

Net als bij servies zijn theedoeken vaak beschikbaar in een set. Zo zijn er setjes theedoeken, maar ook completere setjes, waar je ook badhanddoekjes vind of vaatdoekjes. Als je een theedoek als set koopt ben je vaak goedkoper uit dan wanneer je alles afzonderlijk zou aanschaffen. 

Wat is de kleur van de muur waar de theedoek komt te hangen?

Een theedoek hang je op. Vaak is het ophangmechanisme bevestigd aan een muur, maar echter zijn er ook mensen die de theedoek ophangen aan de keukenkast. Of het nou aan de muur of aan de kast is, het is slim om een kleur theedoek te kopen die aansluit op de achtergrond. Bedenk welke kleur het mooiste is en vind het hierboven!

Benieuwd hoe je de juiste theedoeken hierboven naar boven kunt krijgen?

Zoals we hierboven al aangaven is een breed aanbod wel mooi, maar kan het vinden van de juiste theedoek wel een stuk lastiger worden. ‘Als’ we geen filters zouden hebben! Juist, naast het aanbod vind je diverse filters. Deze filters kun jij invullen op basis van wat jij wilt hebben. Vul onderstaande eigenschappen en in en koop vervolgens de juiste theedoek!

Budget aangeven voor theedoeken

De eerste filter is de prijzenfilter. Hier kun je eenovudig aangeven wat jouw budget is voor een nieuwe theedoek of een set theedoeken. Schuif het filter naar een maximale prijs en je zult zien dat doeken buiten deze prijs automatisch uit het overzicht verdwijnen!

Materiaal van de theedoeken

Heb jij voorkeur voor een specifiek materiaal? Geef dan het materiaal bij de beschikbare materialen. De materialen die je aanvinkt zullen enkel zichtbaar blijven, de rest komt niet meer naar voren. 

Geef jouw kleurwens aan!

Zoals we bij de tips al vertelden is de kleur van de theedoek belangrijk. Bekijk welke kleuren nog beschikbaar zijn, vink een kleur aan of meerdere als je nog twijfelt en kijk vervolgens alleen nog maar naar deze kleur theedoeken.