Groei meetlatten

Leuke en handige meetlatten voor in de kinderkamer!

Filter producten

Prijs

Winkel

Kinder groei meetlatten kopen

Kinderen groeien snel. Heel snel. Het is daarom leuk om een kinder meetlat te kopen. Deze groei meetlatten voor kinderen kun je eenvoudig aan de muur schroeven, waarbij je samen kunt kijken hoe snel de kleine eigenlijk groeit. Naast het feit dat het superleuk is om maandelijks aan te geven hoe groot het kind nu is, is het ook een leerproces voor kinderen. Op die manier krijgen ze een beeld bij lengtes en kun je ze van alles uitleggen over hoe ze harder groeien. Bijvoorbeeld het eten van heerlijke groenten. Via Woonartikel.nl ontdek je hierboven onwijs veel verschillende soorten en kleuren groei meetlatten. Groei meetlatten die precies aansluiten op de kinderkamer. Om het aanbod helemaal aan te laten sluiten op jouw wensen en eisen bij kinder groei meetlatten, raden wij je aan om gebruik te maken van de filters die je naast de groei meetlatten vindt. Je kunt hier meerdere behoeftes of mogelijkheden doorgeven. Ga allereerst eens naar de prijzenfilter en geef hier aan wat je maximaal wilt betalen voor nieuwe groei meetlatten voor kids. Wanneer jij de prijs verschuift zal je zien dat er alleen nog maar groei meetlatten overblijven waarbij jij niet buiten de buidel hoeft te tasten. Daarnaast kun je ook nog groei meetlatten ontdekken in een bepaalde kleur. De kans is namelijk groot dat er in de kinderkamer prachtig gekleurd behang hangt. Koop een meetlat die past bij het behang en die niet vloekt. Vul een of meerdere kleuren in waar jij graag groei meetlatten van wilt bekijken. Op zoek naar een rode meetlat? Vink dan rood aan en bekijk alle rode groei meetlatten die beschikbaar zijn. Hoewel de meeste groei meetlatten van hout zijn, vind je hier ook andere materialen. Bedenk welk materiaal jij wilt kopen, of in ieder geval wilt bekijken en vul het materiaal in bij de materialenfilter. Benieuwd naar waar je op moet letten als je een meetlat gaat kopen? Kijk dan hieronder wat handige weetjes!

Weetjes bij het kopen van groei meetlatten

Groei meetlatten zijn super simpele producten, die altijd leuk blijven voor kleine kinderen. Kinderen vind het leuk om te groeien en kijken het liefst elke dag of ze al groter geworden zijn! Hieronder hebben we wat handige weetjes op een rij gezet bij het kopen van nieuwe groei meetlatten die jij vast en zeker goed kunt gebruiken!

Denk goed na over de plek waar je hem op wilt hangen

Het is slim om alvast een plek in gedachten te hebben waar je de nieuwe meetlat wilt ophangen. Kies voor een leuke plek, waar je kind dagelijks langsloopt, zodat even tegen de meetlat aanstaan een probleem is!

Geen gaten boren? Kies voor groei meetlatten met andere ophanging

Ja, in veel gevallen worden groei meetlatten nog gewoon tegen de muur geboord. Gelukkig zijn er ook groei meetlatten die je op andere manieren eenvoudig kunt bevestigen. Lees bij desbetreffende groei meetlatten voor kinderen hoe de ophanging geregeld is!

Ga niet voor een te kinderachtige!

Hoewel je kind misschien nu nog klein is, en hij volop aan het groeien is, is het verstandig om niet een te kinderachtige meetlat te kopen. Je kind groeit en de kans is groot dat de nieuwe meetlat binnen vier weken alweer kinderachtig is. Ga dus niet voor een pipo de clown versie, maar een meer neutralere!

Groei meetlatten waarbij je aan kunt vinken zijn het leukste!

Stop tekenen op de muur of het zetten van streepjes. Er zijn ook gewoon groei meetlatten waar je eenvoudig kunt aangeven hoe groot je kind op dat moment is. Bekijk de groei meetlatten hierboven en kies er eentje waarbij tekenen op de muur verleden tijd is!