Kinder kapstokken

Bekijk de leukste kapstokken voor kinderen hieronder

Filter producten

Kleur

Prijs

Winkel

Kan je kind niet bij de kapstok of hangt deze te vol? Kinder kapstokken kopen is de oplossing!

Een kapstok wordt gebruikt zodra deze een plaatsje heeft ingenomen in de hal. Echter kan een kapstok ook snel volhangen. De eerste tips die wij je mee willen geven is het weghalen van winterjassen in de zomer, die je dan toch niet draagt of selectief te zijn in het aantal jassen. Een volle kapstok verliest namelijk zijn voordeel: ‘Even snel je jas pakken voor je naar buiten gaat’. Daarnaast worden de jassen er ook niet echt beter van. Een andere tip is het weghalen van de kinderjassen. Dit kun je oplossen door hierboven eens te gaan kijken naar speciale kinder kapstokken. Het heeft als voordeel dat de grote kapstok wat meer ruimte krijgt, waardoor visite hun jas nog normaal kwijt kan en dat je kind eindelijk zelf zijn jas eens pakken als hij of zij naar school wilt gaan. Kinder kapstokken zijn er net als normale kapstokken in veel varianten. Daarnaast verschillen ze ook in materiaal en kleur. In veel gevallen kiest men ervoor om de kapstokken voor kinderen in de kinderkamer te plaatsen. Dit ziet er ten eerste erg leuk uit en kan ten tweede ook wat rust geven in de hal. Want eerlijk is eerlijk, twee volle kapstokken maken je hal nou niet echt gezelliger en rustiger. Benieuwd hoe je de juiste kapstokken voor kids uit bovenstaand overzicht naar boven kunt krijgen? Check dan hieronder onze tips.

Tips om de juiste kapstokken voor kinderen voor ogen te krijgen

Hierboven vind je diverse kapstokken die afkomstig zijn uit verschillende woonwinkels. Dit heeft voor jou als voordeel dat je voor kinderkapstok niet van webshop naar webshop hoeft te gaan om de juiste te vinden. Het complete aanbod vind je hierboven. Daarnaast kun je deze op makkelijke wijze met elkaar vergelijken, ongeacht of ze uit verschillende shops afkomstig zijn. Aan de andere kant kan een groot aanbod er wel voor zorgen dat jij door de jasse… kapstokken, de juiste kapstok niet voor ogen krijgt door de hoeveelheid. Hier hebben wij een stokje voor gestoken: productfilters!

Filter eenvoudig op basis van jouw budget voor een kapstok

Negen van de tien keer heb jij al een idee hoeveel jij maximaal wilt uitgeven. Of het nou gaat om een nieuwe hoekbank of om een kapstok. Je kunt eenvoudig kapstokken overhouden die binnen jouw budget vallen door naar een maximale prijs te schuiven met de prijzenfilter. Wanneer jij je budget hebt aangegeven, blijven er enkel kapstokken voor kinderen over die hierbinnen vallen. Dit is onwijs slim, omdat je zo direct kunt zien wat er voor jouw budget beschikbaar is en je op deze manier geen euro meer zult betalen. 

Idee voor een kleur die goed past in de hoek van de kinderkamer?

Als jij de kapstokken in de kinderkamer wilt gaan zetten, waar meerdere kopers voor gekozen hebben, kan het zijn dat jij de kleur graag wilt laten aansluiten op de rest van het meubilair. Een zelfde kleur hoeft het niet te zijn, maar je wilt geen roze kinder kapstokken overwegen voor een kamer waar rood de hoofdkleur is. Bedenk welke kleur kapstok goed zal staan in de kamer en vink deze kleur aan. De overige kleuren zullen automatisch verdwijnen uit het overzicht, waardoor je je keuze beperkt tot kapstokken die er toe doen in jouw geval.

Veel houten meubilair in de kinderkamer? Kies een houten kapstok!

Wanneer jij meerdere meubels in de kinderkamer hebt staan van een specifiek materiaal, kan het erg leuk zijn om ook een kinder kapstok in dit materiaal aan te schaffen. Denk aan een mooi houten bureau, waar straks ook een houten kapstok naast staat. Of een industrieel design, waar een stalen kapstok helemaal op zijn plek zal staan. Net als bij de kleuren kun je ook materialen aanvinken waarna de niet aangevinkte materialen voor de kinder kapstokken zal verdwijnen uit het overzicht.