Kinderkaptafels

De mooiste kaptafels voor kinderen in de kinderkamer

Filter producten

Kleur

Materialen

Prijs

Winkel

Schattige kinderkaptafels voor in de kinderkamer op een rij

Dit kan natuurlijk niet ontbreken in de kinderkamer: een plekje waar jouw kind als de spulletjes mooi kan neerleggen. Een kaptafel is daarbij een goede optie, waarbij er gelijk een tafeltje is en daarboven een spiegel hangt. Wist je dat er speciale kinderkaptafels zijn? Deze verschillen in grote lijnen met reguliere kaptafels, omdat:

  • Ze in veel gevallen een stukje lager zijn
  • Ze beschikbaar zijn in opvallendere kleuren
  • De kinderkaptafels vaak geleverd worden met apart stoeltje
  • Ze ook in specifieke thema's zo nu en dan verkocht worden
  • Het een mooie aansluiting vormt met de gehele kinderkamer

Uiteraard kunnen deze kinderkaptafels ook gecombineerd worden met een plekje waar jouw kind huiswerk aan kan maken. Het kan namelijk ook prima dienen als bureau of kindertafel.

Neem dit mee bij de keuze voor een aansluitende kinderkaptafel

Je wilt natuurlijk wel dat de kaptafel voor de kinderkamer straks fijnloos aansluit bij de rest van het meubilair. Daarom raden we je aan om op zoek te gaan naar kinderkaptafeltje die zowel qua kleur als materiaal past in het totale plaatje. Om uit bovenstaand aanbod de juiste varianten naar boven te filteren, die naadloos aansluiten op jouw wensen, hebben we enkele filters beschikbaar gesteld. Met deze hulpjes kun je met behulp van een vinkje het aanbod naar wens sorteren. 

Je kunt daarbij filteren op de volgende manieren: prijs, materiaal, kleur en de verkopende winkel. Hiermee kun jij heel specifiek gaan zoeken naar bijvoorbeeld witte kaptafels of houten kaptafels. Maar ook kun je dit allemaal met elkaar combineren, zodat je in een keer zoekt naar witte houten kinderkaptafels. Dit kan erg handig zijn, omdat je binnen mum van tijd de modellen voor ogen hebt die precies passen bij de rest. 

Daarbij is het natuurlijk ook belangrijk om jouw portemonnee niet uit het zicht te verliezen. Want hoeveel wil en kun jij maximaal neerleggen voor zo'n leuke kaptafel? Geef het aan bij de budgetfilter door naar een maximium prijs te schuiven. Vanaf dat moment blijven er enkel nog kinderkamer kaptafels over die onder deze prijs aangeboden worden. En ben je helemaal weg van een specifieke kinderwinkel? Check voor de grap of deze er tussen staat bij de beschikbare webshops en vink deze aan om alleen het assortiment van deze sohp te bekijken.

Dit is handig om bij de kaptafels te kopen

We willen je aanraden om goed te kijken wat er allemaal bij de kinderkaptafel geleverd wordt. In sommige gevallen wordt er wel eens een kinderstoel en/of een bijpassende spiegel bijgeleverd, maar dit is niet altijd het geval. Check daarom goed de productomschrijving. Het is handig om de kinderkaptafel namelijk in ieder geval te voorzien van de volgende opties:

  • Een kinderstoel, zodat er achter de tafels plaastgenomen kan worden
  • Een spiegel, zodat de kaptafel gebruikt wordt waar hij voor dient
  • Eventueel een leuke lichtslinger voor bovenop de spiegel
  • Handige opbergbakjes of etuis om de spulletjes netjes in op te bergen en de tafel clean te houden

Ook bovenstaande zaken kun je heel makkelijk ontdekken via onze zoekmachine. Ga lekker op zoek naar de leukste en schattigste kinderkaptafels en vergeet daarbij ook niet de gratis verzending mogelijkheid te bekijken. Met behulp van een groene sticker geven wij aan of bij desbetreffende tafels een gratis bezorging geldt, waarmee je gelijk al enkele euro's bespaard op je aankoop.