Kies uit meer dan 200.000 woonartikelen!

Via Woonartikel.nl kun je eenvoudig woonartikelen als meubels online kopen, nadat je ze hier hebt ontdekt op basis van jouw wensen. Ontdek meer dan 200.000 woonartikelen in onze meubelzoekmachine en filter op prijs, materiaal en kleur om te zien waar je de meubels van je dromen online kunt kopen!

Ga bijvoorbeeld op zoek naar banken voor in de woonkamer en begin gelijk met het ontdekken van banken die naadloos aansluiten op jouw interieur in de woonkamer. Woonartikel.nl: de startplaats voor het vinden van al je woonartikelen!

Bekijk alle banken voor de woonkamer 

Leuke sleutelkastjes voor aan de wand in de hal

Het is altijd weer zoeken naar de juiste sleutel. Tenzij je een handig sleutelkastje hebt waar je alle sleutels aan kunt ophangen! In deze blog gaan we dieper in op leuke sleutelkastjes, geven we je wat voorbeelden en ontdek je de voordelen!

Mini houten snijplankjes zijn leuk, handig en onmisbaar

Maak jij ook wel eens lekkere kleine hapjes? Die je graag leuk wilt presenteren tijdens een verjaardag of een feestje? Dan zijn houten snijplankjes onmisbaar! Bekijk hier leuke mini houten snijplankjes voor hapjes op een rij!

Handig: tips voor schoenen opbergen

Word jij soms ook helemaal gek van die stapel schoenen in de gang? Berg ze dan eens op! We hebben een paar handige tips voor schoenen opbergen voor je beschreven. Lees onze tips en ga aan de slag.

Leuke kandelaars voor op de tafel op een rij

Behoefte aan meer sfeer of gezelligheid in bijvoorbeeld de zithoek? Zet dan leuke kandelaars op tafel. Dit zorgt gelijk voor een gezellige hoek. Bekijk hier leuke kandelaars voor op de tafel op een rij!

Industriële hanglampen van dit moment!

Op zoek naar gave hanglampen voor in jouw industriële woonkamer? Bekijk dan hier de allermooiste industriële hanglampen van dit moment in dit blogbericht. Mooie hanglampen met een industrieel tintje!

Stijl: Vintage Chesterfield banken

Wauw. Chesterfield banken zijn helemaal terug van weggeweest. Niet heel gek, want deze vintage bankstellen zijn de bom voor in de woonkamer! Ontdek vintage Chesterfield banken in deze blog en zie waar jij ze kunt kopen.

Bekijk meer