Klokken

Geen garantie om vroeg naar bed te gaan of om je niet te verslapen

Filter producten

Kleur

Materialen

Prijs

Winkel

Slaapkamer klokken kopen om er niet te laat uit te komen

 Heb jij nog geen klok in je slaapkamer hangen, maar heb je er wel behoefte aan? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Hierboven vind je namelijk honderden klokken, speciaal voor in de slaapkamer, afkomstig uit diverse woonwinkels. De slaapkamer klokken hebben vaak als voordeel dat ze niet tikken, wat jou natuurlijk wakker zou houden. Toch raden wij je aan om dit ook goed te controleren bij de productbeschrijving bij desbetreffende webshop. Je kunt de slaapkamer klokken eenvoudig ontdekken door gebruik te maken van de filters die je naast de klokken ziet staan. Allereerst kun je specifieker op een slaapkamer klok zoeken, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een wekker of een klokradio. Echter kun je ook het hele aanbod in klokken bekijken en kun je je keuze baseren op wat jij voor ogen krijgt. Geef allereerst een prijs aan, zodat jij geen euro teveel betaald of je simpel weg kunt zien wat er allemaal beschikbaar is met jouw budget. Je zult zien dat na het verschuiven van de prijs, er een aanbod overblijft met klokken die precies in die prijsrange vallen. Daarnaast is het mogelijk om een kleur aan te geven. Heb jij bijvoorbeeld wat rode accenten in jouw slaapkamer, dan is de keuze voor een prachtig rode wekker of klok aan de muur geen verkeerde. Geef rood aan bij de kleurenfilter en ontdek prachtige klokken in deze kleur. Tot slot kun je ook nog checken op materiaal: wil jij een mooie klok van kunststof? Geen probleem, vink kunststof aan als materiaal en ontdek klokken die je nog nooit eerder gezien heb! Hieronder hebben we een aantal voordelen van klokken in de slaapkamer op een rij gezet, waar van er veel je als ‘radio’ in de oren klinken.

Voordelen van klokken in de slaapkamer

Het kopen van een klok heeft veel voordelen. Vooral in de slaapkamer, waar je verwacht wordt om op tijd het bed in te gaan en er weer net zo op tijd uit te komen. Je ontkomt niet aan een moment dat je even wilt checken of je nog een uurtje kunt blijven liggen of dat je er al een kwartier geleden uit had moeten stappen. Daarnaast zijn er nog wat voordelen. Bekijk ze hieronder.

Je hebt je telefoon niet meer nodig

Het is een feit: spelen met je telefoon voor je gaat slapen is slecht en kan er voor zorgen dat je nog uren wakker blijft. Vaak gebruikt men toch de telefoon als wekker, waardoor je snel afgeleid bent en wanneer je niet kunt slapen de telefoon erbij pakt. Advies: laat de telefoon in de woonkamer liggen of aan de eetkamertafel voor morgen. Dit kan echter alleen als jij een klok hebt in de slaapkamer.

Wordt wakker met het nieuws

Kies voor een klokradio en stel deze in op je favoriete radiozender. Op die manier kun je bijvoorbeeld altijd om het hele of halve uur een snelle update krijgen van het nieuws en kun je daarmee rustig wakker worden. Scheelt je weer checken op je telefoon waardoor je net even wat meer kunt genieten van je bakje koffie.

Extra sfeer

En ja, deze is natuurlijk waar. Een klok zorgt ook voor sfeer. Een ouderwetse wekker, is er iets mooier dan dat op het nachtkastje?