Klokradio's

Om 'Trrrring' te vervangen voor lekkere muziek

Geen resultaten gevonden.

Handige klokradio’s kopen online? Bekijk hier klokradio’s op een rij!

Ben jij ook geen ster in opstaan? Dan kunnen wij elkaar de hand schudden. Wakker worden is het probleem nog niet, maar eruit komen, dat is pas echt een moeilijke opdracht. Een klokradio kan daar echter verandering in brengen. Het kan ervoor zorgen dat je zin krijgt om eruit te stappen, als je maar zorgt voor je favoriete radiozender als eerste geluid. Veel mensen maken gebruik van hun mobiele telefoon, waarbij er enkel keuze is uit irritante deuntjes of geluidjes. Je herkent ook vast wel het gevoel als iemand jouw wekker geluid in heeft gesteld als ringtone. Ja, het gaat door merg en been. Kijk eens hierboven naar verschillende klokradio’s! Klokradio’s zijn wekkers waarbij je de tijd in kan stellen wanneer een radiozender te horen is. Op die manier kun je tijdens het ochtendprogramma van jouw favoriete radiozender wakker worden, op de hoogte komen van het eerste nieuws of met een lekker muziekje opstaan. De klokradio’s zijn er in veel soorten en maten. Om jou een beetje op weg te helpen, vind je naast de diverse soorten verschillende filters. Deze filters kun jij gebruiken om het aanbod in klokradio’s zo aan te passen, dat het past bij jouw wensen en eisen. Allereerst kun je bijvoorbeeld een kleur aangeven, die perfect past bij jouw nachtkastje waar hij straks om komt te staan. Geef de kleur aan en je zult zien dat het aanbod automatisch aanpast. En heb jij een prijs in gedachten wat jij maximaal uit wilt geven voor zo’n radio als wekker? Dan kun je dit eenvoudig doen bij de prijsfilter: geef een maximale prijs aan je betaalt geen euro te veel. Tot slot is het ook nog mogelijk om de webshop aan te geven, zodat jij een klokradio kunt kopen bij je favoriete webshop. Handig als je bijvoorbeeld nog een cadeaukaart hebt liggen of omdat je simpelweg goede ervaringen hebt met desbetreffende shop. Hieronder hebben we een aantal voordelen op een rij gezet van klokradio’s, kijk je mee?

Voordelen van klokradio’s in plaats van normale wekkers

De een heeft de voorkeur voor een ouderwetse wekker, de ander gaat liever voor het geluid van een radiozender. Hieronder hebben we een aantal voordelen van klokradio’s als wekkers op een rij gezet, waardoor het duidelijk wordt waarom klokradio’s kopen best wel een goed idee kan zijn.

  1. Niet meer dat ene irritante deuntje van je smartphone

Niets is zo hatelijk als een irritant deuntje. En dan hebben we het nog geen eens over half acht in de ochtend. Voorkom irritante geluiden en kies voor een instelling waarbij de favoriete radiozender op ingesteld tijdstip start.

  1. Gelijk op de hoogte van het laatste nieuws

Voorkom dat je te lang aan de keukentafel blijft zitten, omdat het laatste nieuws zo interessant is. Nee, doe dit terwijl je opstaat! Met een radio als wekker kun je tijdens het opstaan op de hoogte komen van het laatste nieuws.

  1. Koop online klokradio’s met oplaadfunctie

Wordt jij ook gek van al die kabels bij je nachtkastje? Of heb je maar een oplaadkabel van je smartphone? Voorkom dit probleem en check hierboven klokradio’s die ook gelijk je telefoon op kunnen laden. Vaak hebben dit soort wekkers namelijk deze mogelijkheid, waarbij je bij het naar bed gaan eenvoudig je telefoon oplaadt terwijl je slaapt.

  1. Vaak ook in combinatie met standaard geluiden

Ook zijn dit soort radio’s verkrijgbaar met alsnog een standaard wekkergeluid. Het is maar net wat je prefereert. Kom jij er na een tijdje achter dat het toch wel erg lekker ligt met de radio op de achtergrond? Zet dan op belangrijke dagen toch het wekkergeluid aan, waarbij je zeker weten op tijd op je werk verschijnt!