Matrassen

Geen resultaten gevonden.

Nieuwe matrassen kopen? Vind het juiste matras hierboven!

Je kunt nog zo’n prachtig bed hebben of zo’n heerlijk hoofdkussen, als je geen goed matras hebt kom je niet tot rust. Je wordt in de ochtend wakker met een rug die pijn doet en je moet nog de hele dag. Een matras is belangrijk. Enorm belangrijk. Hierboven vind je enorm veel matrassen uit diverse woonwinkels. Matrassen onder de honderd euro, matrassen van een bepaald materiaal of matrassen die je morgen al in huis kunt hebben. Naar wat voor soort matrassen je ook op zoek bent, via Woonartikel.nl is de kans groot dat je ze vindt. Hieronder hebben onze woonexperts diverse matrassen uitgelegd, zodat jij erachter kunt komen wat voor soort matras het beste bij jou past. Neem een kijkje hieronder en sla vervolgens in bovenstaand overzicht je slag. Maak gebruik van de slimme filters en vind binnen enkele stappen het juiste matras.

 Wat voor soort matrassen kun je eigenlijk allemaal kopen?

Er zijn enorm veel soorten matrassen. En dan laten we de prijs en merken nog even achterwege. Onze woonexperts hebben veel voorkomende matrassen hieronder op een rijtje gezet, met allen hun kenmerken en eventuele voordelen. Neem hieronder een kijkje en vraag jezelf af of dit het matras is waar je naar op zoek bent. Vervolgens kun je in bovenstaand overzicht honderden matrassen uit diverse woonwinkels eenvoudig met elkaar vergelijken.

  1. Matrassen met pocketvering

Je hebt ze vast wel eens gezien: van die matrassen in woonwinkels die door de helft op een plank liggen, zodat jij eens een keer een matras van binnen kunt bekijken. Super interessant, want zo kom je erachter dat bijna elk matras uit verschillende soorten vulling bestaat. Zo zijn er ook matrassen met pocketvering. Een pocketvering is als het ware een grote veer die verpakt zijn in een stof. Het grote voordeel van pocketvering matrassen, is dat het bepaalde ondersteuning kan bieden op verschillende plekken van het lichaam.

  1. Matrassen met koudschuim

Nee, het is geen ijskoud matras. Koudschuim is niets anders dan schuim dat koud gemaakt wordt. Het heeft dus geen betekenis op het gebied van de warmte van je bed. Koudschuim zorgt ervoor dat de veerkracht van je bed goed blijft. Echter heeft koudschuim wel een nadeel en dat is dat het minder goed ventileert dan veel andere soorten schuim. In de meeste matrassen wordt er echter gebruik gemaakt van koudschuim.

  1. Matrassen met traagschuim

Dit is een interessante: traagschuim. Je hebt vast wel eens een laptophoes in handen gehad die gemaakt is van traagschuim. Je drukt je vinger er hard in en vervolgens blijft deze vijf minuten in het schuim staan. Dat is traagschuim! Traagschuim is super, het zorgt er namelijk voor dat het vormt naar je lichaam. Op basis van onder andere warmte kunnen matrassen van comfort- of traagschuim zich goed vormen naar jouw lichaam. Maar net als bij koudschuim is traagschuim een materiaal wat niet enorm goed ventileert.