Onderdekens

Nieuwe onderdekens voor een lekker warm nestje

Filter producten

Prijs

Kleur

Winkel

Comfortabele onderdekens kopen? Ontdek onderdekens uit diverse webshops

Wanneer je slaapt, verlies je vocht. In veel gevallen wordt dit dan ook opgevangen door je matras die het vocht (als het een goed matras is) op juiste wijze afvoert en zorgt voor een goede ventilatie. Echter is dit natuurlijk niet goed voor je matras en het gevoel van ‘badend in het zweet’ wakker worden is ook geen pretje. Een goede oplossing is dan onderdekens kopen. Een onderdeken wordt tussen jou en het matras neergelegd, en zorgt naast extra comfort voor een goede opvang van eventuele transpiratie. Hierdoor blijft je matras langer goed en voelt je bed warmer aan. Er zijn verschillende soorten onderdekens, die verschillen in bijvoorbeeld materiaal. Hieronder gaan we in op diverse onderdekens met allen hun eigen voor- en nadelen. Een ding is zeker: via Woonartikel.nl kun je op zoek gaan naar het juiste onderdeken wat past in jouw bed en zorgt voor optimaal comfort. Naast de onderdekens hierboven vind je namelijk diverse filters, die jij eenvoudig kunt gebruiken tijdens jouw zoektocht naar een nieuw onderdeken. Allereerst kun je aangeven hoeveel je eigenlijk maximaal wilt betalen voor een nieuw onderdeken voor in jouw bed. Na het aangeven van jouw budget wijzigt het aanbod in dekens onder deze prijs. En zoals we hierboven al aangaven zijn er diverse materialen beschikbaar. Als je jij eruit bent, na bijvoorbeeld door het lezen van de voor- en nadelen hieronder, kun je simpel het materiaal aanvinken wat jij graag wilt hebben. Het aanbod verandert direct in onderdekens van dat ene materiaal, wol bijvoorbeeld. En heb jij een favoriete webshop, waar jij wel vaker artikelen voor in jouw slaapkamer hebt gekocht? Dan kun je dit ook nog eens aangeven, zodat jij straks onderdekens koopt in de webshop waar jij zulke goede ervaringen mee hebt. Bekijk hieronder de verschillende voor- en nadelen van de diverse materialen als het gaat om onderdekens en vul het gewenste materiaal in bij de materialenfilter hierboven!

Onderdekens zijn er in verschillende materialen

Net als bij normale dekens en kussens is het aanbod erg gevarieerd. Met name materiaal is een belangrijk aspect bij onderdekens die het verschil maakt. Elk materiaal heeft zo zijn eigen voordelen en nadelen: het is maar net waar jij de meeste waarde aan hecht en wat jij prettig vindt. Bekijk hieronder verschillende materialen en bepaal welk materiaal jij graag wilt kopen.

  1. Wollen onderdeken

Allereerst is er natuurlijk het bekende wollen onderdeken. Wol heeft als voordeel dat het veel vocht opneemt. Aan de andere kant is dit onderdeken niet wasbaar, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een katoenen onderdeken.

  1. Katoenen onderdeken

Dit onderdeken is met name in de zomermaanden een goed materiaal: het zorgt voor een lekker koel gevoel. Daarnaast zijn deze onderdekens wél wasbaar, wat hierboven niet het geval was.

  1. Zijde onderdeken

Net als bij katoenen onderdekens, zijn zijde onderdekens geven zijde varianten een koel gevoel. Lekker koel slapen jouw voorkeur? Dan zijn zijde onderdekens een geschikte keuze!

  1. Anti-huisstofmijt onderdekens

Elk materiaal hierboven is ook vaak beschikbaar in een anti-huisstofmijt variant. Dit is met name een interessante keuze als jij last hebt van huisstofmijt. Bekijk hierboven de diverse soorten.