Wekkers

Wekkers die opstaan makkelijker maken

Filter producten

Kleur

Materialen

Prijs

Winkel

€ 7,50HEMA Analoge WekkerHEMA
€ 29,99NAFNAF radio Clockine wekkerradio met projectieOTTO
Gratis verzending
€ 42,-NeXtime - Wake Up Grote Klok - ZilverEyoba
€ 10,-HEMA Wekker (Zwart)HEMA
€ 112,99JBL Horizon wekkerradioOTTO
Gratis verzending
€ 31,-NeXtime - Wake Up Kleine Klok - KoperEyoba
€ 19,98Balance Time radiografische wekker 46224-15OTTO
€ 107,99JBL Horizon wekkerradioOTTO
€ 8,50HEMA Bellenwekker (Zilver)HEMA
€ 59,99NAFNAF radio ZEN zonsopkomst radiowekkerOTTO
€ 10,-HEMA Wekker (Wit)HEMA
€ 69,98ready2music Aurora wekkerradio bluetooth NFC 1x USBOTTO
Gratis verzending
€ 31,-NeXtime - Wake Up Kleine Klok - ZwartEyoba
€ 59,99NAFNAF radio ZEN zonsopkomst radiowekkerOTTO
Gratis verzending
€ 42,-NeXtime - Wake Up Grote Klok - ZwartEyoba
€ 29,99NAFNAF radio Clockine wekkerradio met projectieOTTO
€ 59,99NAFNAF radio ZEN zonsopkomst radiowekkerOTTO
€ 18,-HEMA Wekkerradio (Wit)HEMA
€ 15,-HEMA Ipod Wekkerradio (Zwart)HEMA
€ 29,99Denver radio Clockradio CR-718OTTO
€ 14,50HEMA Wekkerradio (Zwart)HEMA
Gratis verzending
€ 42,-NeXtime - Wake Up Grote Klok - KoperEyoba
€ 7,50HEMA Wekker (Grijs)HEMA
€ 10,-HEMA Wekker (Grijs)HEMA
€ 19,98Philips AJ3123 wekkerradioOTTO
€ 3,50HEMA Reiswekker (Zilver)HEMA
Gratis verzending
€ 31,-NeXtime - Wake Up Kleine Klok - ZilverEyoba
€ 29,99NAFNAF radio Clockine wekkerradio met projectieOTTO
€ 24,99Philips AJ3400 WekkerradioOTTO
€ 12,50HEMA Analoge Wandklok (Grijs)HEMA
€ 7,50HEMA Analoge WekkerHEMA
€ 12,50HEMA Analoge Wandklok (Zwart)HEMA

Nieuwe wekkers kopen en vergelijken bij diverse woonwinkels

Wekkers. Onmisbaar in de ochtend. Hoewel we niet zonder als met ze kunnen, zijn we wel bereid om er wat voor neer te leggen. Een wekker heb je in veel verschillende soorten en maten. Zo heb je digitale wekkers, ouderwetse wekkers, wekkers met radio of wekkers die je weg moet gooien om te kunnen uitschakelen. Serieus? Ja! Je hoort het al, de mogelijkheden voor wekkers zijn eindeloos. Gelukkig vind je hierboven handige filters, waardoor het zoeken naar de juiste wekker een heel stuk makkelijker wordt! We willen het niet de wekker van je dromen noemen, omdat deze jongen je juist vaak uit je dromen haalt. Benieuwd naar wat voor soort wekkers er eigenlijk allemaal zijn? Onze woonexperts hebben de populairste wekkersoorten hieronder op een rij gezet. Neem hieronder een kijkje en ga vervolgens hierboven op zoek naar de wekkers waar je al zo lang naar op zoek was!

De populairste wekkers op een rijtje!

Zoals we hierboven al vermeldden zijn er enorm veel verschillende soorten wekkers. Naar wat voor soort wekker je ook op zoek bent: je vindt ze hierboven door gebruik te maken van de slimme filters. Hieronder hebben onze woonexperts de meest populaire soorten wekkers op een rijtje gezet. Op die manier kom jij erachter welke wekker het beste bij je past, wat het zoeken hierboven weer een stukje makkelijker maakt.

  1. Vintage wekkers

Deze blijven we een van de mooiste wekkers vinden. De vintage wekkers van vroeger, met twee van die grote bellen bovenop! Deze wekkers werken vaak nog op dezelfde manier als vroeger: je windt de wekker op, en zet vervolgens het wekkerwijzertje op de juiste plaats. Wanneer de wekkerwijzer voorbij gegaan wordt, gaan de bellen bovenop de wekker af! Deze wekkers zijn vaak in veel verschillende kleuren beschikbaar, maar zijn meestal niet beschikbaar in kunststof. 

  1. Radiowekkers

Deze wekkers blijven enorm handig: wanneer jij de wekker ingesteld hebt op bijvoorbeeld 8.00 uur, gaat op dat moment de radio aan. Zo kun je dus wakker worden met je favoriete ochtendprogramma op de radio of wordt je wakker met de hoogtepunten uit het nieuws om half acht. Deze wekkers hebben trouwens ook vaak de optie om een gewone piep te horen in plaats van een radiozender.

  1. Wekkers die er alles aan doen om jou eruit te krijgen!

Deze wekkers kun je of super handig vinden, of werkelijk verafschuwen. Waarschijnlijk is het antwoord op deze vraag heel erg afhankelijk van het moment waarop we je dit vragen. Een ding is zeker: deze wekker is een ware specialist om jou het bed uit te krijgen. Vaak maken deze wekkers namelijk gebruik van technologieën, waarbij je de wekker weg moet gooien, alvorens deze stopt. Vijf minuten later gaat hij dan weer af, waardoor je hem moet halen.

  1. Wekkers waar je ook gelijk je smartphone in kan opladen!

Deze wekkers zijn goud. En je laadt gelijk je smartphone op en ze zijn in veel gevallen ook gekoppeld met je smartphone. Hierdoor kun jij je favoriete (althans, niet favoriete maar gewenste) wekkergeluid instellen op je smartphone, die vervolgens de volgende ochtend uit je wekker komt. Daarbij wordt je smartphone ook nog eens opgeladen, dat is wel erg handig!