Balkontafels

Tafels voor speciaal voor op het balkon

Filter producten

Kleur

Materialen

Prijs

Winkel

De oplossing voor heerlijk eten op het balkon: handige balkontafels!

Niet iedereen heeft een tuin, sommige hebben ook heerlijke balkonnetjes. Een balkon is heerlijk als je een appartement hebt en buiten wilt genieten van het zonnetje of de frisse lucht. Echter is het neerzetten van tafels soms wat lastiger op balkons. Met name bij smalle en/of kleine balkonnetjes kan er wel een tafel neergezet worden, maar is er vervolgens geen plek om aan te schuiven en te genieten van een lekkere maaltijd. Gelukkig hebben wij hier de oplossing op gevonden: super handige balkontafels!

Wat zijn balkontafels eigenlijk?

Er zijn zoals we hierboven aangaven speciale tafels voor een balkon. Deze balkontafels zijn vaak modellen die je aan de reling van jouw balkon kunt hangen, waardoor je ruimte creëert voor stoelen, zodat jij goed kunt aanschuiven. Echter zijn er ook balkontafels voor ruimere balkons, die niet met een ophangsysteem werken, maar wel gemaakt zijn voor deze buitenruimte.

Hoe vind ik je juiste tafels voor op mijn balkon hierboven?

Vanwege het feit dat het aanbod met tafels voor balkons zo groot is, kan het vinden van de juiste typen wat lastiger zijn. Tenzij je natuurlijk het aanbod zou kunnen aanpassen. Op basis van jouw wensen, eisen en voorkeuren. En dit kan! Naast het overzicht vind je namelijk een aantal handige filters!

Filter op balkontafels van een bepaalde prijs!

Heb jij een prijs in gedachten voor de nieuwe tafels, waar jij straks aan kunt ontbijten, lunchen of dineren op het balkon? Schuif dan met behulp van de prijzenfilter naar een maximale prijs en bekijk tafels voor op balkon die verkrijgbaar zijn onder deze prijs! 

Heb jij voorkeur voor houten balkontafels of een ander materiaal?

Het kan zijn dat jij al meerdere meubels of artikelen op jouw balkon hebt staan van een specifiek materiaal. Wanneer jij je balkontafel hier op wilt aansluiten is het slim om dezelfde materialen aan te schaffen. Bekijk bij de materialenfilter welke materialen beschikbaar zijn en vink een of meerdere materialen die jij wilt bekijken! 

Ook voor de kleur bieden wij de helpende hand bij jouw keuze!

Zoals je ziet is het aanbod nog steeds een kleurenpallet. Heb jij liever een balkontafel in een specifieke kleur en wil je de andere kleuren laten voor wat het is? Vul dan jou gewenste kleur of kleuren in en ontdek alleen nog maar balkontafels in deze kleur! De kleuren die je niet hebt aangevinkt, verdwijnen automatisch uit het overzicht. 

Wil jij de balkontafel kopen bij een specifieke winkel?

Het kan zijn dat jij nog een cadeaukaart of een kortingsbon hebt liggen van een woonwinkel. Staat deze woonwinkel tussen de beschikbare shops? Vink deze dan eens aan en ontdek alleen nog maar tafeltjes voor op het balkon van deze winkel. Je zult alleen nog maar tafels bekijken die verkocht worden door deze aanbieder!

Tip: Check of je gebruik kunt maken van een gratis verzending!

Bij elke balkontafel hierboven hebben wij, indien dit zo is, aangegeven dat er een gratis verzending geldig is. We raden je aan om dit mee te nemen bij het keuzeproces, omdat de verzending kosten met zich meebrengt in het andere geval. Door te kiezen voor een gratis verzending, kan je besparen op je totale aankoop!