Beeldhouwwerken

Mooi beeldhouwwerken om in de tuin te zetten

Filter producten

Kleur

Materialen

Prijs

Winkel

Een kunstzinnige tuin met prachtige beeldhouwwerken!

Zo nu en dan race jij een tuin voorbij en kijk je toch stiekem altijd naar dat prachtige beeld. Beeldhouwwerken vragen de aandacht en zorgen voor bewonderaars langs het tuinpad. Niet heel gek, want als jij een mooi beeldhouwwerk weet te fiksen, kan het jouw tuin heel interessant maken. Vaak zijn de beelden in meerdere materialen verkrijgbaar:

  • Beelden van beton
  • Beelden van gips
  • Beelden van hout
  • Beelden van metaal

Niet alleen heeft elk materiaal zijn eigen voordelen, bepaalde materialen staan in sommige tuinen net een stukje mooier dan andere. Denk aan een tuin vol bamboe, groene kleuren en een 'urban jungle' gevoel: een houten beeldhouwwerk zou daar meer tot zijn recht komen dan een betonnen versie. Helemaal in combinatie met houten tuintafels! In ieder geval hebben we goed nieuws voor je als je verschillende materialen wilt bekijken en onderzoeken: we hebben een speciale materialenfilter waarmee jij je wensen kunt aangeven. Naast deze filter zijn er nog meer kenmerken aan te geven bij andere filters. Lees hieronder snel verder!

Geef jouw wensen op het gebied van beeldhouwwerken aan ons door

Een beeldhouwwerk is iets persoonlijks. Iedereen heeft zo zijn eigen smaak, helemaal op het gebied van kunst in de vorm van beelden. Net als bij schilderijen zijn er bij beelden verschillende stijlen. Denk aan abstracte kunstwerken of juist realistische varianten. 

Wat jouw wens ook is, bij ons kun je het vast en zeker vinden. Hierboven vind je werken uit diverse woonwinkels en tuincentra bij elkaar. Natuurlijk zorgt een enorm aanbod voor veel voordelen, waar wij je later mee over vertellen, maar het kan er ook voor zorgen dat het vinden van juiste beeldhouwwerk voor in jouw tuin een mission impossible wordt. Maar daar hebben we gelukkig onze filters voor: geef aan wat jij graag terug ziet in het tuinkunstwerk. Je kunt filteren op de volgende manieren:

  • Beeldhouwwerken in een bepaalde kleur? Vink een beschikbare kleur aan en start gelijk met zoeken!
  • Of juist het kunstwerk kopen van een specifiek type materiaal wat aansluit bij de rest van jouw materialen in de tuin? Ook deze kun je (eventueel in combinatie) naast de kleur aanvinken.
  • Heb jij een maximale prijs in gedachten? Dan kun je het beste gebruik van de prijzenfilter bij het kopen en vinden van een beeldhouwwerk.

Het is slim om gebruik te maken van de filters als je al een beetje weet wat je wilt hebben. Nog geen idee? Ga dan lekker door het aanbod heen en laat je vooral inspireren door al het moois!

Voordeel van het scoren van een nieuw tuin beeld via ons platform

Zoals we hierboven al aangaven is hierboven een aanbod gepresenteerd uit verschillende winkels. Dit heeft voor jou onder andere als voordeel dat jij niet meer van tuincentra naar tuincentra hoeft te rijden. Laat staan met een aanhanger om het beeld thuis te krijgen. Nee, dat kan veel makkelijker. Scroll lekker door de pagina's heen en ontdek een kunstwerk wat aansluit op jouw wensen.

Daarbij staan onze woonexperts voor je in de startblokken om je te voorzien van aanvullend advies. Bereik ze gemakkelijk via de chatfunctie rechts onderin het scherm en start een leuk gesprek. En wat dacht je van het feit dat wij je gelijk laten zien welke beeldhouwwerken gratis bezorgd worden. Bespaar op het totaalbedrag!