Kweekbakken

Geniet van verse groenten me deze bakken om in te kweken

Filter producten

Kleur

Prijs

Winkel

Kweek je eigen groenten zonder je bestrating te veranderen met kweekbakken!

Vers is vers wanneer het echt vers is. Toch? Wat is er dan verser dan groenten en fruit die je zelf plukt en die middag nog lekker gaat bereiden? Juist, niet de groenten uit de supermarkt, waarvan jij niets eens weet wat daar allemaal mee is gebeurd. Door zelf je eigen groeten te kweken weet je zeker dat het vers is en kun je ook nog eens besparen op je boodschappenuitgaven! Wanneer jij een tuin hebt die helemaal mooi bestraat is, zit je echter niet te wachten op een opengebroken straat om daar vervolgens groenten in te kunnen kweken. Bij kleine tuinen wil je ook liever niet alle ruimte opofferen voor een groentetuintje. Wat dan de oplossing is, zijn handige kweekbakken. Deze zijn eigenlijk hetzelfde als plantenbakken, maar dan gericht op het kweken van voedsel! Kweekbakken zijn beschikbaar in veel verschillende prijsklassen, materialen en kleuren. Het is maar net wat jij mooi vindt!

De juiste kweekbakken vind je bij Woonartikel.nl!

Een ding is zeker: op deze pagina ben je helemaal op het juiste adres. Hierboven vindt je tientallen bakken om groeten in te kweken die verkocht worden bij diverse woonwinkels. Hierdoor hoef jij niet meer van webshop naar webshop te klikken, oneindig te zoeken en te vergelijken en te onthouden waar deze ook alweer het mooiste, goedkoopste of beste was. Nee, hierboven zie je alles in een overzicht en kun je ook nog eens alles met elkaar vergelijken! Daarnaast kun jij het overzicht aanpassen naar jouw wens! 

Geef een prijs aan om kweekbakken van te bekijken!

Je kunt aangeven hoeveel jij uit wilt geven voor nieuwe kweekbakken voor in de tuin. Schuif naar een prijsmaximum en een minimum. Alle kweekbakken die binnen deze prijs vallen zullen alleen nog zichtbaar zijn, de rest verdwijnt uit het overzicht.

Materiaal van de bakken in gedachte? Geef het aan!

Het materiaal kan ook een eigenschap zijn waar jij al aan gedacht kan hebben. Ga jij voor houten kweekbakken of gaat jouw keuze liever naar kunststof, omdat deze langer mee kunnen gaan? Wat jouw redenen of motieven ook zijn, vink jouw gewenste materiaal bij de materialen filter en bekijk bakken om in te kweken van desbetreffend materiaal.

Welke kleur kweekbakken passen goed in de tuin?

Naast de prijs en het materiaal, is de kleur ook een belangrijk kenmerk waar je over na kunt denken. Een rode kweekbak staat wellicht niet zo mooi in jouw tuin als een donkergroene variant. Bedenk welke kleur al vaker terugkomt in jouw tuin en sluit de keuze voor een kweekbak hier op aan! 

Voordelen van kweekbakken ten opzichte van kweken in de tuin

Er zijn een aantal voordelen van kweekbakken. Bekijk hieronder van welke voordelen jij kunt genieten en bepaal of dit genoeg is voor jou om hierboven zelf kweekbakken te kopen! 

  1. Je hoeft je bestrating niet open te breken

Heb je zoveel moeite gedaan om de bestrating mooi en vlak neer te leggen, kan de helft er weer uit om te kunnen kweken. Nee, koop kweekbakken die je gewoon bovenop de bestrating kunt zetten!

  1. Voorkom ruimte gebruik en schuif deze bakken zo aan de kant!

Heb jij behoefte aan wat meer ruimte? Laat de bakken dan aan de zijkant staan van jouw tuin in plaats van in het midden. Waar het bij een tuin onmogelijk is om een gedeelte van de grond te verplaatsen, kun je de bakken gewoon optillen en tijdelijk op een andere plek zetten!

  1. Klaar met kweken of winter? Berg de bakken op!

De bakken zijn ook een slimme keuze, wanneer jij niet altijd groenten gaat kweken of in de winter sowieso geen gebruik maakt van deze artikelen. Berg ze eenvoudig op, zodat jij meer ruimte in de tuin hebt op momenten dat je niet kweekt.