Oppottafels

Oppotten in de tuin zonder te bukken: handig en comfortabel

Filter producten

Kleur

Prijs

Winkel

Oppottafels voor in de tuin: lekker staand aan de slag met het poten van bloemen!

Even lekker aan de slag in jouw eigen tuin. Enige nadeel: je rug vindt het na een hele lange tijd niet meer zo fijn. Telkens bukken, op je knieën en weer omhoog, voorover buigen en weer gaan staan. Je bent constant in de weer! Met oppottafels kun je rugklachten eenvoudig voorkomen. Deze tafels zijn lekker hoog en kun je eenvoudig gebruiken om lekker aan de slag te gaan in jouw tuin met allerlei planten en bloemen. Wij noemen het ook wel de keuken voor bloemen en planten. Er zijn veel verschillende soorten oppottafels te koop. Zo zijn er tafels met heel veel laadjes, tafels met gootsteen en oppottafels in de vorm van een hoek. Het is maar net wat goed staat in jouw tuin en wat jij handig vindt. Via Woonartikel.nl kun jij eenvoudig de oppottafel vinden die past bij jouw tuin. We hebben namelijk het complete online aanbod samengebracht in bovenstaand overzicht. Hierdoor hoef jij niet meer heen en weer te klikken van shop naar shop om uiteindelijk de juiste tafels te vinden. Daarnaast zijn er nog meer voordelen die we je graag hieronder vertellen.

Vind de oppottafel die precies past bij jouw tuin!

Zoals we hierboven al vertelden vind je hierboven onwijs veel verschillende soorten tafels om lekker te kunnen oppotten in jouw tuin. De tafels zijn afkomstig uit veel verschillende woonwinkels die aangesloten zijn bij Woonartikel.nl. Naast het voordeel dat je niet meer heen en weer hoeft te klikken, is de kans groot dat je de juiste oppottafel vindt. Hoezo? Hierom:

  • Filter eenvoudig op het juiste materiaal wat past bij jouw overige tuinmeubels
  • Kies een kleur wat aansluit bij de rest van jouw tuin
  • Vind oppottafels die gratis thuisbezorgd worden door middel van het groene label
  • Bepaal zelf hoeveel jij maximaal wilt uitgeven en vind tafels die passen binnen jouw budget

Zo zie je maar weer dat er aardig wat voordelen kleven aan het ontdekken via ons platform.

Waarom zijn deze tafels erg handig voor in jouw tuin?

We hebben het al verteld: met het oppotten van planten en bloemen op de grond, kan je rug na een tijdje pijn gaan doen. Daarnaast werk je veel beter als je lekker aan een tafel kunt oppotten dan op je knieën. Er zijn nog veel meer voordelen te noemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het feit dat je de tafels ook prima kunt gebruiken als meubel om eventjes wat op te zetten? Denk aan een dienblad die je eventjes weg wilt leggen, om ruimte te creëeren bij de loungeset? Daarbij zorgen deze oppottafels voor een nog leuker sfeertje in jouw tuin!

Je dient wel te letten op een aantal aspecten als jij oppottafels kopen gaat. Zo dien je eventjes goed in te schatten welke hoogte geschikt is om aan te werken voor jou. In veel gevallen is de hoogte van jouw keuken een geschikte hoogte, maar we raden je aan om het toch eventjes goed op te meten. Daarbij is het ook belangrijk dat de oppottafel straks geen vreemde eend in de bijt is. Je kunt dit voorkomen door het materiaal en de kleur van de tafels aan te laten sluiten bij de rest van jouw tuinmeubilair. Komt de tafel tegen een schutting aan te staan? Zorg dan wel voor een afwijkend kleurtje, die natuurlijk niet vloekt met de kleur van het hek. Ditzelfde geldt natuurlijk voor tuinhuizen!