Picknicktafels

Het heeft een tafel en twee banken en is toch één artikel...een picknicktafel!

Filter producten

Prijs

Kleur

Materialen

Winkel

Gratis verzending
€ 231,99vidaXL WPC Picknicktafel met banken 150x139x72,5 cm bruinVidaXL
Gratis verzending
€ 86,09Little Tikes Picknicktafel groot (primair)VidaXL
Gratis verzending
€ 87,99Picknicktafel hout 150 x 135 x 71,5 cmVidaXL
Gratis verzending
€ 118,94AXI Picknicktafel voor kinderen Kylo grijs en wit A031.021.00VidaXL
Gratis verzending
€ 99,95Junior-Picknicktafel Sven voor in uw tuinWickey
Gratis verzending
€ 339,-Douglashout picknicktafel- met vaste banken- 180x80x75 (lxbxh)VidaXL
Gratis verzending
€ 124,95Picknicktafel rond Jimmy, kinder picknick tafelWickey
Gratis verzending
€ 58,99vidaXL Picknicktafel aluminiumVidaXL
Gratis verzending
€ 103,99vidaXL Picknicktafel bamboe inklapbaar met twee bankjesVidaXL
Gratis verzending
€ 62,95Easy Camp Toulouse picknicktafel met zitplaatsenVidaXL
€ 37,54Picknicktafel voor kinderen, houten picknicktafelWickey
Gratis verzending
€ 71,95Picknicktafel Björn voor in de tuin, houten kinderpicknicktafelWickey
Gratis verzending
€ 69,95Camp Gear Picknicktafel set Basic blauw staal 1404374VidaXL
Gratis verzending
€ 1.048,-Sunburst - Breeze picknicktafel - GrijsEyoba
€ 47,95Picknicktafel BEN,kinderpicknicktafel voor buitenWickey
Gratis verzending
€ 128,94AXI Picknicktafel voor kinderen Orion bruin en wit A031.024.00VidaXL
Gratis verzending
€ 86,14Little Tikes Grote picknicktafel groenVidaXL
Gratis verzending
€ 138,94AXI Picknicktafel voor kinderen Delta grijs en wit A031.023.00VidaXL
€ 40,95Aanbouw picknicktafel voor kinderenWickey
Gratis verzending
€ 35,99vidaXL Picknicktafel voor kinderen 89 x 89,6 x 50,8 cm Vurenhout (41701)VidaXL
Gratis verzending
€ 88,99vidaXL Picknicktafel 120x120x78 cm bamboeVidaXL
Gratis verzending
€ 123,99vidaXL Picknicktafel met rugsteun geïmpregneerd dennenhoutVidaXL
Gratis verzending
€ 35,99Picknicktafel voor kinderen 89 x 89,6 x 50,8 cm (hout)VidaXL

Ruime of compacte picknicktafels voor een lekkere maaltijd in eigen tuin

Heb jij soms ook lekker de behoefte om te genieten van de buitenlucht, terwijl je een heerlijk maal oppeuzelt? Dan kunnen wij elkaar de hand schudden! Wat is er nou lekkerder dan in het zonnetje genieten van een lekker gerecht. Of het nou in de ochtend, middag of avond is, elk tijdstip lijkt exact het juiste te zijn! Wel dien je hiervoor natuurlijk een lekkere plek te hebben waar je met je bordje prettig aan kunt schuiven. Een goede en handige oplossing zou een picknicktafel kunnen zijn. Hiermee combineer je direct een tafel met twee banken: je bent als het ware in een keer klaar. Daarnaast zijn picknicktafels mooi artikelen, die ook voor extra sfeer kunnen zorgen. Picknicktafels zijn er in veel soorten en materialen, elk met hun eigen voordeel. Houten picknicktafels zijn bijvoorbeeld erg mooi, makkelijk te verplaatsen en in veel gevallen inklapbaar. Picknicktafels van roestvrijstaal zijn een stuk robuuster, verschuiven minder makkelijk en de kans dat deze langer blijven staan dan houten versies is aanzienlijk aanwezig. Natuurlijk blijft het feit of de tafel wel staat en past in jouw tuin een van de belangrijkste overwegingen. Een ding is zeker, het zoeken naar de juiste picknicktafels is via Woonartikel.nl onwijs eenvoudig! Naast het aanbod met picknicktafels vind je namelijk een aantal filters. Met deze filters kun jij eenvoudig aangeven wat jij graag wilt zien in het aanbod met tafels. Zo kun je bijvoorbeeld jouw budget aangeven, want hoeveel heb jij over voor een nieuwe picknicktafel voor in de tuin? Wanneer je dit gedaan hebt, door het schuifje naar een maximale prijs te schuiven, zal het aanbod zich automatisch vernieuwen met picknicktafels onder deze prijs. Daarnaast kun je ook nog filteren op materiaal. Bekijk welke materialen beschikbaar zijn, vink een of meerdere materialen en ontdek juist tafels van dat ene materiaal. Ten slotte kun je ook nog een kleur aangeven. Dus wil jij een houten picknicktafel, die donkerbruin is en onder de € 250,-? Geen enkel probleem, maak gebruik van de filters en ontdek ze direct, waarna je ze gelijk kunt kopen bij desbetreffende webshop. In het overzicht laten we je ook in een oogopslag zien of je gebruik kunt maken van een gratis verzending, wat je in veel gevallen een hoop gedoe en geld kan schelen! Benieuwd wat je straks allemaal kunt doen op je picknicktafel? Wij hebben hieronder een aantal voorbeelden gegeven, om je alvast te laten bedenken wat jij allemaal kunt ondernemen straks! 

Hier kun je picknicktafels bij uitstek voor gebruiken!

Een picknicktafel is een geweldig iets: een tafel met aan beide kanten een lange bank. Je kunt in veel gevallen met een aardige groep plaatsnemen aan de tafels, helemaal als je aan beide kopzijden ook nog een kruk of stoel zet. Laat de gezelligheid maar beginnen. Hieronder een aantal activiteiten voor aan de nieuwe picknicktafel strakjes! 

Met z’n allen genieten van een heerlijke barbecue sessie!

Natuurlijk, waar een tuin is, daar kan een barbecue sessie plaatsvinden! Een picknicktafel zal voor velen de plek zijn om lekker te genieten van een vers kipsateetje of een lekker gegrilde worst!

’S Avonds met een borreltje lekker kletsen

Lekker genieten van een lekker borreltje op een warme zomeravond. Neem plaats aan de nieuwe tafel en geniet met z’n allen van de avondwarmte. 

Potje kaarten in de buitenlucht, niets beter dan dat!

En natuurlijk komt in veel gevallen ook een pak kaarten ter tafel. Leg alle kaarten lekker uit op de picknicktafel en win een potje Black Jack!

Lekker ontspannen met een goed boek

Even lekker op jezelf? Dan is zo’n ruime picknicktafel helemaal niet verkeerd. Wanneer je de tafel tegen iets aan hebt geplaats, bijvoorbeeld een schutting, hoef je alleen maar een kussen te hebben. Leg de kussen tussen je rug en de schutting en leg je benen lang uit op de bank!