Meerdere bijzettafeltjes is dé trend!

Een zithoek helemaal af maken? Dan is het leuk om eens een kijkje te nemen bij de honderden verschillende bijzettafeltjes van diverse webshops! Steeds vaker wordt er gekozen voor meerdere bijzettafeltjes die leuk bij elkaar neer gezet kunnen worden. Tip: leg er wat leuke tafelboeken op voor extra sfeer! Via het overzicht met alle bijzettafels kun je eenvoudig filteren en uiteindelijk degene van vinden die exact passen bij jouw interieur!

Bekijk alle bijzettafels

Voordelen van planten op kantoor!

Mis jij wat groen in je werkruimte? Dan moet je eens gaan kijken naar planten! Lees hier alle voordelen van planten op kantoor, want naast het leuke sfeertje is er nog veel meer! Wat dacht je van leuke combinaties?

Mini cactus online kopen en meer!

Ook zo gek op mini cactussen? Ontdek een gave mini cactus of een complete set bij verschillende woonwinkels. Naast een mini cactus kun je nog veel meer kopen met als onderwerp cactus. Lees meer!

Robuuste eetkamertafels: dit zijn dé eigenschappen

Een trend in de eetkamer: robuuste eetkamertafels. Het liefst met brede, vierkante tafelpoten en voorzien van een dik tafelblad! Op ons platform ontdek je honderden eetkamertafels in robuuste vorm.

Onmisbare artikelen voor een lekker kopje thee

Soms even lekker genieten van een kopje thee in eigen huis? Dan is het slim om wel alles paraat te hebben. Wat zijn eigenlijk dé woonartikelen die je moet scoren voor een lekker kopje thee? Wij sommen ze op!

Aardewerk borden kopen: de trend voor op tafel

Tegenwoordig zijn ze steeds vaker terug te vinden op de eetkamertafel: aardewerk borden. Wil jij ook aardewerk borden kopen? Lees dan hier waar je deze prachtige borden kunt scoren en wat ze zo enorm mooi maakt!

Goedkope kunstkerstbomen: hier moet je naar kijken

Hoewel het nog eventjes duurt, kijken we stiekem al weer uit naar de kerst. Een mooi kerstboom, familie en heerlijk eten! Als je op zoek bent naar goedkope kunstkerstbomen, kun je mooi ons blogbericht hierover lezen.

Bekijk meer