Brandhoutrekken

Rekken om al je brandhout netjes in op te bergen

Filter producten

Kleur

Materialen

Prijs

Winkel

Houd alles rondom de haard netjes met brandhoutrekken en grijp nooit mis

Wat fijn dat jij lekker kunt genieten van een haard in de woonkamer. Dat kunnen er niet veel zeggen! Naast het feit dat een haard in huis zorgt voor warmte, is het natuurlijk de plek voor een gezellig avondje of een lekker wijntje. Maar met alleen een haard ben je er nog niet. Er zijn heel veel verschillende accessoires die je kunt aanschaffen om niet alleen het plaatje compleet te maken, maar ook nooit mis te grijpen. De volgende soorten accessoires wordt in veel gevallen aangeschaft als er een haard in de woonkamer is:

 • Haardschermen
 • Rekken voor brandhout
 • Aanmaakblokjes
 • Gereedschap voor de haard
 • Brandhout
 • Stoffer en blik met houder

Zoals je ziet zijn er aantal soorten die je onmisbaar lijken. Niet alleen om alles binnen handbereik te houden, maar ook om de plek rondom de haard in huis netjes te houden. Ook op het gebied van veiligheid is menig haardaccessoires geen overbodige luxe!

Zoek via Woonartikel.nl naar de moosite brandhoutrekken!

 Online zijn er veel verschillende woonwinkels die brandhoutrekken verkopen. Denk bijvoorbeeld alleen al aan VidaXL, die een prachtig assortiment heeft in haardaccessoires. VIa ons platform ontdek je niet alleen brandhoutrekken van a tot z, maar nog veel meer andere soorten woonartikelen. Alles voor onder een dak vind je op ons platform! Er zijn veel voordelen van het zoeken naar deze rekken:

 • Je ziet in een oogopslag welke rekken er allemaal zijn
 • Je kunt gebruik maken van onze filters om nog sneller te zoeken
 • Je kunt ons altijd om advies vragen bij vragen of twijfel
 • Je checkt gelijk of je gebruik kunt maken van een gratis verzending
 • Je doet eenvoudig inspiratie op middels onze blogartikelen

Kortom, het zoeken naar onder andere rekken voor rondom de openhaard begint hier!

Denk hieraan bij de selectie voor een geschikt rek

Voor een geschikt rek dien je een aantal zaken van te voren te bedenken. Zo is het leuk om het rek natuurlijk aan te laten sluiten bij reeds gekocht accessoires. Is dit bijvoorbeeld in donkere kleuren, dan is het slim om ook je nieuwe brandhoutrek in deze kleur te kopen. Daarbij geldt hetzelfde voor het materiaal, wat sowieso in veel gevallen metaal of roestvrijstaal zal zijn. 

Ook is het slim om je budget van te voren te bepalen. Met behulp van de prijzenfilter kun je aangeven hoe duur het nieuwe rekje maximaal mag zijn. Hierdoor blijf je altijd binnen je budget en betaal je geen euro meer. Nadat je een prijs hebt aangegeven wordt het overzicht automatisch vernieuwd.

Ook is het slim om de gratis verzending te bekijken. Wanneer hier sprake van is hebben wij het product gekenmerkt met een groene sticker. Dit kan je besparen op je totaalbedrag, waar je natuurlijk een grote glimlach van krijgt.