Ethanolhaarden

Ethanolhaarden hebben heel veel voordelen!

Filter producten

Kleur

Materialen

Prijs

Winkel

Gratis verzending
€ 109,-Tristar sfeerhaard bio-ethanol df-6513Blokker
Gratis verzending
€ 39,99Tristar sfeerhaard bio-ethanol df-6508Blokker
€ 3,95Bio ethanol 1 liter fles (farmlight)Max4home.nl
Gratis verzending
€ 2.199,98Ethanolhaard Santos - crèmewit, Ruby FiresHome24
€ 229,-Fleem bio ethanol sfeerhaard 2,0 pack glas zwartMax4home.nl
Gratis verzending
€ 949,99Ethanolhaard Nova - betonnen look, Ruby FiresHome24
€ 253,-Fleem valencia bio ethanol 2,0- basisMax4home.nl
Gratis verzending
€ 1.299,99Ethanolhaard Nuoro - betonnen look, Ruby FiresHome24
€ 258,-Fleem bio ethanol sfeerhaard 2,0 pack glas mintgroenMax4home.nl
€ 258,-Fleem bio ethanol sfeerhaard 2,0 pack glas antracietMax4home.nl
Gratis verzending
€ 699,99Ethanolhaard Goya - Concrete look, Ruby FiresHome24
Gratis verzending
€ 22,19Tristar Bio-Ethanol Sfeerhaard RVS Rond - DF-6507vtwonen
€ 39,99Tristar Bio-Ethanol Sfeerhaard Rechthoekig - DF-6508Living.nl
€ 42,50Bio ethanol 1 liter fles (farmlight) (per 12 stuks)Max4home.nl
Gratis verzending
€ 36,-Tristar sfeerhaard bio-ethanol df-6502Blokker
€ 65,95Cocoon table mini ovaal bio-ethanol zwart (43 x 32 x 18,5 cm)Homingxl.nl
Gratis verzending
€ 31,25Tristar Firefriend Bio-Ethanol Sfeerhaard - DF6502vtwonen
€ 22,19Tristar Bio-Ethanol Sfeerhaard RVS Rond - DF-6507Living.nl
Gratis verzending
€ 34,32Tristar sfeerhaard bio-ethanol df-6500Blokker
Gratis verzending
€ 109,-Tristar Bio-Ethanol Sfeerhaard 70 cm - DF-6513Living.nl
€ 31,25Tristar Firefriend Bio-Ethanol Sfeerhaard - DF6502Living.nl
Gratis verzending
€ 39,99Tristar Bio-Ethanol Sfeerhaard Rechthoekig - DF-6508vtwonen
Gratis verzending
€ 109,-Tristar Bio-Ethanol Sfeerhaard 70 cm - DF-6513vtwonen
€ 23,39Tristar sfeerhaard bio-ethanol df-6507Blokker
Gratis verzending
€ 35,99Tristar sfeerhaard bio-ethanol df-6504Blokker

Geen as, schoorsteen en dampen met ethanolhaarden!

Wil jij een mooie haard aanschaffen voor bijvoorbeeld in de woonkamer? Eentje waar je samen met een heerlijk rood wijntje kunt genieten van mooie verhalen terwijl je ligt op een lekker berenvelletje? Laat het niet blijven bij dromen, maar koop eens een mooie haard! Hierboven vind je bijvoorbeeld prachtige ethanolhaarden! Etha wat? Ethanol! Dit soort haarden hebben veel voordelen ten opzichte van normale haarden of kachels. Allereerst hoef je hiervoor geen schoorsteen te hebben. In veel woonkamers zijn geen schoorsteen aansluitingen vinden, waarbij veel mensen direct denken dat zij geen haard kunnen aansluiten. Ethanolhaarden bewijzen het tegendeel. Je kunt deze plaatsen waar je wilt, zonder dat je rekening hoeft te houden met een schoorsteen! Dit is nog maar een van de voordelen van ethanolhaarden, hieronder vertellen we je graag meer over de positieve elementen van dit soort haarden. Hierboven vind je in ieder geval honderden typen haarden die branden op ethanol. Natuurlijk zijn ook dit soort er haarden er in talloze materialen, kleuren en afkomstig uit verschillende woonwinkels. Een ding is zeker, via Woonartikel.nl ontdek je alle ethanol haarden in een compleet overzicht! Om het zoeken wat makkelijker voor je te maken, vind je naast deze haarden een paar handige filters. Met deze filters kun jij heel makkelijk aangeven wat jij belangrijk vindt. Zo kun jij een materiaal aangeven, waarbij je ethanolhaarden kunt bekijken van alleen dit type materiaal. En heb jij een kleur in gedachten van de haard zelf? Vink de gewenste kleur aan, waarbij de rest van de kleuren direct wegvalt uit het overzicht. Wel zo makkelijk om je lekker te kunnen focussen op wat je echt leuk vindt! Ten slotte is het ook geen enkel probleem als jij een budget in gedachten hebt: schuif bij de prijsfilter naar een maximale prijs voor dit soort haarden en je zult direct een aanbod krijgen met haarden op ethanol die jij hiervoor kunt kopen! Per haard geven we in het overzicht ook aan of je gebruik kunt maken van een gratis verzending. Het is slim om ook hiernaar te blijven kijken, gezien het feit dat dit je aardig kunt besparen op het aankoopbedrag! Benieuwd waarom het kopen van dit soort haarden een slimme keuze is? Check dan hieronder enkele voordelen. 

Voordelen van ethanol haarden op een rij

Bekijk hieronder de verschillende voordelen van ethanolhaarden bij elkaar, zodat jij weet wat voor moois je in huis kunt halen. Lees ze door voor je ze gelijk gaat kopen! 

Geen as meer met dit soort haarden

Bij veel haarden loop je te rommelen met as en stof. Bij ethanolhaarden is dit niet het geval en ben je helemaal as vrij! Geen stoffigheid meer, rommel rondom de haard en stank!

Geen schoorsteen nodig bij ethanolhaarden

De kans is groot dat jij geen schoorsteen aansluiting hebt voor een haard in jouw woonkamer. Waarbij velen gelijk de moed opgeven, is er toch een oplossing: een ethanolhaard wordt namelijk niet aangesloten op een schoorsteen. Je kunt op deze manier dus gewoon een prachtige, echte haard in de woonkamer hebben straks!

Geen kans op dampen bij dit type haard

Bij veel soorten haarden is er kans op dampen. Niet alleen zijn dampen soms gevaarlijk, maar kunnen ze ook enorm stinken. Zet jij bijvoorbeeld wel eens een wasrek in de woonkamer? Vergeet dan maar die heerlijke wasverzachterlucht in de kleding met een normale haard. Ethanolhaarden daarentegen geven geen dampen af en zorgen niet voor stank zoals een normale houthaard dit wel zou doen.