Haardschermen

Speciale schermen om voor je haard te plaatsen

Filter producten

Prijs

Winkel

Haardschermen om de woonkamer netjes en veilig te houden

Lucky you! Je hebt gewoon een heerlijke haard in jouw woonkamer. Genieten geblazen! Als je nog geen scherm hebt om voor je haard te plaatsen, is het wel slim om hier eventjes naar te kijken. Want naast het feit dat het voor de veiligheid van haarden een stuk beter is, houdt het ook de vloer rondom je haard netjes én staat het nog een stukje sjieker. 

We hebben goed nieuws voor je: hierboven vind je verschillende haardschermen uit verschillende woonwinkels. Bepaal welke schermen jij mooi vindt staan en schaf deze aan bij desbetreffende woonwinkel. Via onze zoekmachine kun je eenvoudig specifieke woonartikelen ontdekken bij verschillende woonwinkels. Daardoor kun je genieten van de volgende voordelen:

  • Van shop naar shop klikken om het juiste scherm te vinden hoeft niet meer
  • Geef je wensen en behoeften aan op het gebied van haardschermen en personaliseer het aanbod
  • Vraag onze experts gratis om aanvullend advies of tips
  • Zie gelijk welke schermen voor je haard gratis thuisbezorgd worden, scheelt weer!

Wanneer je kiest om gebruik te maken van de filters links naast het overzicht, wordt het aanbod opnieuw vernieuwd bij elke keuze. Hiermee kun jij dus het overzicht naar wens aanpassen, waardoor jij nog sneller het juiste scherm vindt.

Hier moet je op letten bij de aanschaf van een scherm voor de haard

Er zijn een aantal zaken waar je eventjes over na moet denken of even voor op onderzoek moet gaan, voor je een haardscherm koopt. Allereerst kan het nooit kwaad om bij jezelf te bedenken hoeveel je maximaal wilt betalen voor een nieuw scherm. Dit kun je namelijk eenvoudig aangeven bij de prijzenfilter, waarna je een overzicht overhoudt met haarschermen onder deze prijs.

Daarnaast is het slim om te kijken hoe breed jouw haard is. Ga met de afmeting op zoek naar een passend model, zodat jij straks niet een te groot of erger, een te klein scherm in huis haalt. Ook is het patroon voor de schermen belangrijk bij de aanschaf: bedenk van te voren welk soort patroon jij mooi vindt. Denk hierbij ook aan een grof of juist verfijnd materiaal.

Ten slotte raden we je aan om de mogelijkheid voor een gratis verzending in de gaten te houden. Wanneer jij een scherm ziet met daarboven een groene sticker "gratis verzending", wordt deze geheel gratis naar je huis gebracht. Dit scheelt je uiteindelijk weer op het totaalbedrag.

 Voordelen van een haardscherm in de woonkamer

Hierboven hebben we het stiekem al verklapt: een scherm is niet alleen op het gebied van veiligheid een dikke plus. Er zijn nog een aantal voordelen die we graag met je willen delen:

  • De schermen zorgen ervoor dat hout niet uit de haard kan komen
  • Het zorgt voor een compleet plaatje
  • Ze zijn vaak inklapbaar, waardoor je ze zo opzij zet
  • Goed voor de sfeer rondom je haard
  • Handig als je huisdieren hebt en deze uit de buurt te houden

Aardig wat voordelen die je in huis haalt met deze schermen. Shoppen maar!