Extra zachte poefjes kopen voor naast de bank

Om lekker op neer te ploffen of te gebruiken als bijzettafeltje

Filter producten

Prijs

Kleur

Materialen

Winkel

Poefjes kopen voor bijvoorbeeld naast de bank

Een poefje. Naar onze mening mag en kan deze niet ontbreken bij een gezellige zithoek. Poefjes zijn er echter in veel soorten en maten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een poefje van leer, poefjes van stof of poefjes van geweven stof? Je hoort het al, poefjes van a tot z, wat de keuze net eventjes wat lastiger maakt. Hierboven vind je aanbod van veel verschillende poefjes uit diverse woonwinkels. Selecteer het mooiste poefje en schaf deze direct aan in desbetreffende woonwinkel. Wil je zeker zijn van je aankoop? Check dan hieronder nog wat koop tips van onze woonexperts.

 Met deze tips is poefjes kopen een stuk makkelijker

Een poefje, wij kunnen niet meer zonder als we onze benen uit willen klappen na een lange werkdag op kantoor, zodra we thuis komen. Echter moeten de poefjes dan wel van goede hoogte zijn. Een van de tips hebben we al verklapt. Check hieronder nog meer tips bij het kopen van poefjes, zodat jij de juiste poef in huis haalt!

  1. Denk na over de hoogte van poefjes die jij wilt hebben

Niets is zo irritant dan je benen languit leggen en na een kwartier erachter komen dat je benen slapen. Het poefje is waarschijnlijk te hoog. Misschien wel net zo vervelend is het feit dat je je benen niet kunt ontspannen of deze niet lekker liggen, omdat het poefje te laag is. Ja, de hoogte van poefjes is belangrijk. Niet alleen wanneer jij deze wilt gebruiken als verlening van je bank, maar ook als deze wilt gebruiken om soms bij de salontafel te zetten als stoelen tekort komen. Daarom is het raadzaam om een poefje te kopen die ongeveer net zo hoog is als de bank. Zo schuif je hem makkelijk aan bij de bank en kijkje niet neer op visite die plaats heeft genomen op een van je nieuwe poefjes.

  1. Poefjes met of zonder poten?

Poefjes zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Zo heb je poefjes met poten, waarvan je er nu heel veel terug ziet met houten, natuurlijke pootjes. Erg mooi. Daarnaast zijn er ook poefjes die helemaal geen poten hebben, waardoor het ‘ik klap even neer op de poef’ effect goed bereikt wordt. Vaak kiest men poefjes met bijvoorbeeld natuurlijke poten, als het natuurlijke materiaal ook terugkomt in bijvoorbeeld de salontafel. Andere kiezen weer graag voor poefjes zonder poten, zodat ze deze makkelijk heen en weer kunnen ploffen, zonder bang te zijn om de vloer te beschadigen. Ook een poef zonder poten zorgt ervoor dat het poefje kan kantelen wanneer men hierop plaats neemt.

  1. Weet jij al welke style poef jij wilt hebben?

Denk van te voren na over wat voor soort poefje jij wilt hebben. Wil jij een poef met een effen kleur, een poef van bepaald materiaal of een poef waar dierlijke elementen in terugkomen? Door dit van te voren al te bedenken, zorgt dit ervoor dat je sneller het poefje kunt kopen dan voorheen. Wat slim is om te doen, is om een een patroon wat je in gedachten hebt uit te printen. Deze kun je vervolgens neerleggen waar je de poef voor ogen hebt, zodat je alvast kunt zien hoe het patroon eruit komt te zien wanneer een poef met het soortgelijke patroon er komt te staan. Wellicht valt het helemaal uit de toon of raakt hij misschien de juiste snaar. 

Poefjes kopen voor extra visite of voor verlening van de bank

Zoals we hierboven al aangaven kunnen poefjes voor meerdere doeleinden dienen. Vaak worden poefjes gebruikt wanneer er stoelen tekort zijn, maar jij niet gelijk een dikke Chesterfield neer wilt zetten in je kleine woonkamer. Aan de andere kant kan een poef ook een perfect middel zijn wanneer jij een bank hebt met een kort zitoppervlak. Op die manier kun je namelijk de bank op eenvoudige wijze verlengen en kun je met z’n tweeën tegelijk met de benen languit liggen op de bank.