Relaxstoelen

Stoelen om direct in de relaxmodus te komen

Filter producten

Kleur

Materialen

Prijs

Winkel

Heerlijke relaxstoelen voor in de woonkamer om te ontspannen

Even heerlijk relaxen en ontspannen kan alleen in een stoel die daarvoor gemaakt is. Op een krukje of een harde houten bank kun je prima zitten, maar relaxen is er niet bij. Er zijn gelukkig speciale relaxstoelen, die gemaakt zijn om lekker onderuit te zitten en te genieten van je welverdiende relax-sessie. Vaak is zo'n relaxstoel breder dan reguliere stoelen of fauteuils, en is hij voorzien van een bijpassend voetenbankje. Dit voorkomt dat je bij lange relax-sessies slapende voeten of benen krijgt. Via Woonartikel.nl kun jij goed op zoek gaan naar relaxstoelen die aansluiten bij jouw huidige interieur. Zo vind je ze in specifieke kleuren of gemaakt van materialen waar jouw huidige zithoek ook van gemaakt is. Voorkom dat jouw nieuwe relaxstoel een aparteling wordt en laat hem aansluiten op de rest van jouw woonkamer. Maar wat maakt zo'n stoel nou eigenlijk een échte relaxstoel?

Wat maakt een stoel een relaxstoel?

De stoel zelf is niet relaxt, maar is gemaakt om lekker in te relaxen. Om ervoor te zorgen dat jij ontspant op maximaal niveau, is de stoel zo ontworpen dat je lekker zit en weing last zult krijgen van lichamelijke klachten. Er zijn een aantal eigenschappen van deze stoelen die we vaak terug zien komen. Bekijk hieronder de kenmerken van een relaxstoel.

  • Breden dan normale stoelen of fauteuils
  • Vaak gemaakt van stoffen materialen
  • Voorzien van armleuningen
  • Hoge rugleuning voor een goede ondersteuning
  • Lekker zacht met een goed zit- en rugkussen
  • In veel gevallen geleverd met bijpassend voetenbankje

Bij het lezen wordt het al snel duidelijk: op deze stoelen kun jij echt even lekker ontspannen.

Ga hierboven op zoek naar de stoel die past bij jouw interieur

Zoals we hierboven al aangaven wil je niet dat de stoel straks een vreemde eend in de bijt is. Daarom is het slim om alvast na te denken hoe jouw gewenste stoel eruit ziet. Van welk materiaal moet hij gemaakt zijn? En in welke kleur zie jij hem het liefst terug in jouw woonkamer? Dit zijn allerlei vragen die jij jezelf kunt stellen. Als je een goed plaatje hebt wat jij wilt kopen, dan is het slim om jouw wensen en eisen door te geven met behulp van onze filters. De filters zorgen ervoor dat het aanbod hierboven helemaal naar jouw wens aangepast wordt en er relaxstoelen overblijven die voldoen aan jouw wensen. Op de volgende manieren kun jij het aanbod hierboven personaliseren:

  • Personaliseer met behulp van prijs: hoeveel wil jij maximaal betalen voor zo'n stoel om in te relaxen? 100 euro? Schuif dan de prijs naar een maximale prijs van 100 euro en bekijk alleen nog maar stoelen die onder deze prijs aangeboden worden.
  • Heb jij een idee van een kleur, die goed aansluit bij de bank die je momenteel al hebt staan in je woonkamer? Vink deze kleur aan bij de beschikbare kleuren: overige kleuren stoelen zijn direct niet meer zichtbaar in het overzicht.
  • Vind jij een bepaalde stof goed zitten of ben je bekend met het onderhoud van een specifiek materiaal wat jou wel bevalt? Vink dan net als bij de kleur het type materiaal aan. Ook hier zullen stoelen die gemaakt zijn van een afwijkend materiaal verdwijnen uit het aanbod.

Door gebruik te maken van de productfilters zul jij eenvoudiger de stoelen voor ogen krijgen die jij serieus overweegt. Hiermee voorkom je eindeloos zoeken en speuren naar de juiste relaxstoel.

Via Woonartikel.nl zoeken heeft veel voordelen, ook als het gaat om dit type stoelen. Zo zie jij gelijk waar de stoelen gratis bezorgd worden, zodat jij niet hoeft te betalen voor bezorging. Dit kan je aardig wat schelen op het totaalbedrag, waar wij natuurlijk van gaan glimlachen. Daarnaast hoef je niet meer van winkel naar winkel te vliegen om te bekijken wat het aanbod is. Onze woonexperts hebben het totale aanbod hierboven voor je op een rij gezet. Dit heeft natuurlijk als bijkomend voordeel dat jij gelijk alles met elkaar kunt vergelijken, op een pagina. Handig he?