Tijdschriftrekken

Gooi je tijdschriften niet gelijk weg maar leg ze in een speciaal rek!

Filter producten

Kleur

Materialen

Prijs

Winkel

Gratis verzending
€ 44,95Round tijdschriftrek zilver - PT LivingRobin-Design
Gratis verzending
€ 49,-Gazette tijdschriftrek zwart/naturel - UmbraRobin-Design
Gratis verzending
€ 49,-Tijdschriftrek wit - House DoctorRobin-Design
Gratis verzending
€ 32,50Diamond Raster tijdschriftrek koper - PT LivingRobin-Design
Gratis verzending
€ 32,50Diamond Raster tijdschriftrek zwart - PT LivingRobin-Design
Gratis verzending
€ 39,-News tijdschriftrek zwart - House DoctorRobin-Design
Gratis verzending
€ 49,95Gazette tijdschriftrek wit/naturel - UmbraRobin-Design
Gratis verzending
€ 279,-Exposition tijdschriftrek 174 - Kare DesignRobin-Design
Gratis verzending
€ 119,-Tijdschriftrek zwart groot - House DoctorRobin-Design
Gratis verzending
€ 49,-Banu tijdschriftrek zwart - Robin DesignRobin-Design
Gratis verzending
€ 50,-BePureHome Tijdschriftrek 'Paper' zwart metaalMeubelpartner
Gratis verzending
€ 35,10Gets tijdschriftrek zwart - LaFormaRobin-Design
Gratis verzending
€ 39,-News tijdschriftrek grijs - House DoctorRobin-Design
Gratis verzending
€ 32,50Diamond Raster tijdschriftrek goud - PT LivingRobin-Design
Gratis verzending
€ 419,-Tupiza tijdschriftrek bruin - Light & livingRobin-Design
Gratis verzending
€ 39,-News tijdschriftrek groen - House DoctorRobin-Design
Gratis verzending
€ 49,-Tijdschriftrek legergroen - House DoctorRobin-Design
Gratis verzending
€ 34,-Banu tijdschriftrek wit - Robin DesignRobin-Design
Gratis verzending
€ 44,10Graph tijdschriftrek zwart - LaFormaRobin-Design
Gratis verzending
€ 49,-Tijdschriftrek zwart - House DoctorRobin-Design

Berg je tijdschriften op in speciale tijdschriftrekken en houdt het netjes!

Heb jij ook bergen aan tijdschriften, maar wil je ze niet altijd weggooien? Omdat je er bijvoorbeeld de tijd niet voor hebt gehad om de magazines door te lezen, of omdat er iets in staat wat je graag aan een ander wilt laten lezen? Weggooien hoeft niet altijd, als jij een mooi tijdschriftenrek zou hebben. Tijdschriftenrekken zijn gevuld namelijk erg mooi en brengen veel sfeer in jouw paleisje. Hierboven vind je verschillende typen rekken voor tijdschriften: typen die je aan de muur kunt hangen, maar ook tijdschriftrekken die jij eenvoudig in een hoekje van de kamer kunt zetten. Waarom de kans groot is dat je hierboven het rekje vindt wat goed zal staan in jouw woonkamer? Omdat we handige filters hebben geplaatst, die jij kunt gebruiken om je wensen en eisen door te geven! Je vindt namelijk onwijs veel verschillende rekken voor tijdschriften speciaal voor in de woonkamer hierboven, daarom is het vinden van de juiste een aardige klus als je niet zou kunnen filteren. Maak dus gebruik van de handige filters en geef aan wat jij belangrijk vindt! Zo kun je allereerst aangeven hoeveel jij maximaal kwijt wilt zijn voor een tijdschriftrek. Is dit bijvoorbeeld € 20,-? Schuif dan bij de filter voor aankoopprijzen het schuifje naar de gewenste maximale prijs en je zult zien dat tijdschriftrekken die hierbuiten vallen, automatisch verwijderd worden uit het overzicht! Daarnaast heb je wellicht al nagedacht over de kleur van de rekjes. Ga jij voor een rustig witte kleur, of kies je juist voor rood, omdat er meerdere woonartikelen deze kleur hebben en het op die manier goed aansluit? Bekijk snel welke kleuren beschikbaar zijn bij het filter en vink aan welke kleuren jij over wilt houden in het overzicht. De overige kleuren zullen direct niet meer zichtbaar zijn in bovenstaand aanbod! Ten slotte heb je wellicht ook voorkeur voor een specifiek materiaal. Graag kunnen zoeken en ontdekken uit houten tijdschriftrekken? Geen probleem! Vink hout aan bij de materialen en klaar is Kees! Via Woonartikel.nl zoeken naar tijdschriftrekken is aan te raden. Op die manier zie jij geen rekken over het hoofd en is de kans groot dat jij rekken ziet die je anders nooit had tegengekomen. Bovenstaand overzicht is namelijk gevuld met rekken voor tijdschriften voor in de woonkamer uit verschillende woonwinkels. Hierdoor hoef jij niet meer heen en weer te klikken van woonwinkel naar woonwinkel en zie jij geen enkel tijdschriftenrek over het hoofd. Handig he? Waar je nog op kunt letten voor je ze gaat kopen? Check hieronder een paar handige tips van onze woonexperts.

Tips bij het kopen van nieuwe tijdschriftenrekken

Tijdschriftrekken zijn er in enorm veel soorten en maten. Hierboven hebben we je al uitgelegd hoe jij eenvoudig kunt filteren, zodat jij rekken overhoudt die jij graag wilt overwegen. Benieuwd naar wat tips om op juiste wijze te filteren? Check ze hieronder.

Neem een maximale prijs in gedachten

Net als bijna elk ander woonartikel zijn tijdschriftrekken er in veel verschillende prijsklassen. Bedenk van te voren hoeveel jij maximaal wilt uitgeven en geef dit aan bij de prijzenfilter.

Kies een kleur die aansluit op jouw interieur

Het is raadzaam om een kleur te kiezen die goed aansluit bij jouw interieur. Heb jij een rustig interieur met veel crèmekleuren? Kies dan ook een crèmekleurig tijdschriftenrek.

Materiaal net zo belangrijk!

Net als de kleur van het rekje is de keuze voor een specifiek materiaal ook een belangrijke. Ga jij voor hout of kunststof? Welk materiaal komt het meeste terug in jouw inrichting? Laat het hierop aansluiten.