Verduisterende gordijnen

Gordijnen die jouw hele woonkamer verduistert!

Filter producten

Kleur

Materialen

Prijs

Winkel

Verduisterende gordijnen voor een donkere woonkamer en privacy

Wil jij je soms ook even lekker afsluiten van de buitenwereld? Samen even ontspannen op de bank zonder dat de buurman of buurvrouw mee zit te genieten? Tijd voor een setje verduisterende gordijnen! Deze gordijnen laten geen licht door, waardoor je kamer in mum van tijd in een ‘eigen omgeving’ zonder mee kijkers. Naast het feit dat het je privacy direct realiseert, is het ook een prima oplossing om buitenlucht naar binnen te voorkomen. Dit bijvoorbeeld waardevol zijn als de zon op de televisie schijnt en je hierdoor niets meer ziet. Via Woonartikel.nl ontdek je tientallen verduisterende gordijnen uit verschillende woonwinkels. Onze woonexperts hebben alle gordijnen met verduisterende functie hierboven in een compleet overzicht neergezet. Het enige wat jij hoeft te doen is je voorkeuren door te geven middels de speciale zoekfilters. Met deze filters geef jij eenvoudig aan wat voor soort of type verduisterend gordijn jij eigenlijk nodig hebt of wenst. Zo kun jij allereerst aangeven hoeveel jij maximaal uit wilt geven voor zo’n setje gordijnen. Schuif met de prijzenfilter eenvoudig naar een maximale prijs en eventueel een minimale prijs. Alle verduisterende gordijnen die buiten deze prijsrange vallen, worden automatisch uit het overzicht verwijderd, waardoor jij het overzicht daadwerkelijk overzichtelijk houdt en de keuze beperkt. Daarnaast kun je ook een materiaal aangeven. Ben jij op zoek naar gordijnen van katoen die geen licht doorlaten? Vink dan katoen aan als materiaal en alle andere materialen zal je niet meer tegenkomen. Heb jij een voorkeur voor een bepaalde kleur, omdat dat het een rustgevende kleur is of simpelweg prachtig staat bij de vloer of vensterbank? Bekijk dan de beschikbare kleuren en ontdek honderden gordijnen die voldoen aan jouw wens. Het grote voordeel van zoeken via Woonartikel.nl is dat je op deze manier geen een gordijn over het hoofd ziet. Sterker nog, je kunt gordijnen tegenkomen uit webshops, waarvan je niets eens wist dat zij deze verkochten! Daarnaast geven wij bij elk product aan of je gebruik kunt maken van een gratis verzending. Dit kan erg handig zijn en je uiteindelijk heel wat besparen op je totale aankoopbedrag! Benieuwd waar verduisterende gordijnen allemaal goed voor zijn? Bekijk hieronder de voordelen van dit type gordijn! 

Voordelen van gordijnen die geheel verduisterend zijn

We hoeven je niet uit te leggen dat verduisterende gordijnen geen licht meer doorlaten. Maar wat zijn nou echt de voordelen hiervan? Lees hieronder mee!

Geen licht meer in de woonkamer en lekker koel in de zomer

Wil je even geen felle zon in de woonkamer, dan is het slim om dit type gordijnen te kopen. Wanneer je deze gordijnen sluit zal je kamer geen licht van buiten meer krijgen. Op deze manier houdt je je woonkamer ook koel op warme zomerdagen!

Privacy tot aan de top

Even lekker samen genieten van een lekker wijntje en een goede serie, zonder dat de buurman mee aan het kijken is? Sluit de gordijnen en voel je helemaal in je eigen huis op je gemak!

Geen weerspiegeling van de televisie

Heb jij ook wel eens als je in de middag televisie wilt kijken, dat de zon hinderlijk op de televisie schijnt? Dit heeft als gevolg dat je naar jezelf aan het kijken bent, zonder dat je ook maar iets ziet van die ene spannende aflevering. Sluit de gordijnen en het probleem is opgelost!

Enorm veel sfeer!

Heb jij een gezellige avond die tot in de late uurtjes duurt? Sluit de gordijnen en geniet optimaal van je eigen woonkamer.