Vouwtafels

Vouwtafels zijn super handig! Ontdek ze hieronder!

Filter producten

Prijs

Kleur

Materialen

Winkel

Tafels die je langer en weer korter kunt maken: maak kennis met vouwtafels!

Heb jij ook wel eens behoefte aan een grotere tafel en heeft het verlengen met een andere tafel ook geen zin meer? Dan is het wellicht slim om eens rond te kijken in het aanbod hierboven: een aanbod met meer dan honderd verschillende vouwtafels. Deze tafels zijn onwijs handig wanneer je incidenteel een grotere tafel zou willen hebben. De tafels zijn namelijk, zoals de naam al grotendeels verklapt, uitvouwbaar. Met een handig systeem kun je een er eenvoudig een lagere tafel van maken! Visite weg of minder ruimte nodig? Dan klap je hem binnen no-time weer in, waarbij je weer de ruimte rondom je tafel hebt! De vouwtafels zijn met name handig wanneer jij veel visite over de vloer hebt die graag een hapje mee willen eten, of omdat je met kerstavond tijdens het gourmetten net wat meer ruimte wilt hebben. Wat de reden ook is, het kopen van vouwtafels is altijd een goede keuze. Hierboven vind je vouwtafels uit diverse woonwinkels. Woonexperts van Woonartikel.nl hebben bovenstaand overzicht samengesteld en hebben hiervoor het aanbod van verschillende woonwinkels bij elkaar geplaatst. Dit heeft voor jou als voordeel dat jij geen een vouwtafel meer over het hoofd ziet en dat je wellicht vouwtafels ontdekt uit webshops waarvan jij niet eens wist dat zij dit verkochten. Sterker nog: misschien kende je de hele woonwinkel nog geen eens. Natuurlijk is het zoeken in een groot aanbod in veel gevallen lastig, dus daar hebben wij een stokje voor gestoken! Naast de vouwtafels vind je namelijk meerdere filters. Met deze filters kun jij eenvoudig je behoeften aanvinken, waarna jij alleen nog maar tafels zult zien die hierop aansluiten. Zo kan jij een specifiek materiaal in gedachten hebben. Denk bijvoorbeeld aan een eikenhout vouwtafel. Bekijk of het materiaal bij de beschikbare materialen staat bij de materialenfilter en vink een of meerdere materialen die jij graag wilt overwegen. Het overzicht zal zich compleet vernieuwen in tafels van alleen dat ene specifieke materiaal. Ditzelfde geldt eigenlijk exact hetzelfde voor de kleur van de vouwtafels. Wil jij graag een witte vouwtafel, omdat dit zo mooi staat bij je huidige stoelen of bij de laminaatvloer die jij hebt liggen in de woonkamer? Vink de kleur aan en de rest van de kleuren zal verdwijnen uit het overzicht. Op deze manier kun jij je goed focussen op de vouwtafel van je dromen en deze makkelijk ontdekken. Ten slotte is er ook de mogelijkheid om een budget aan te geven. Heb jij een prijs in gedachten en wil je hier liever niet overheen gaan met je uitgaven voor een nieuwe tafel? Schuif dan bij de prijzenfilter naar een maximale prijs, waarbij er tafels die opvouwbaar zijn overblijven die jij onder deze prijs kunt aanschaffen. Benieuwd waar vouwtafels allemaal handig voor zijn? Bekijk dan hieronder enkele situaties waarbij je blij zult zijn dat je er eentje hebt gekocht.

De situaties waar bij vouwtafels goed van pas komen

Je bent op zoek naar een grotere tafel, maar als je eens goed bij jezelf nagaat komt het zelden voor dat je een grote tafel nodig hebt. Toch wil je niet knoeien met het zelf creëeren van een langere tafel door andere tafeltjes of erger, bijzetkastjes aan te schuiven voor extra ruimte. Nee, dan is het kopen van vouwtafels erg handig. Bekijk hieronder enkele situaties waarbij een vouwtafel erg handig kan zijn.

Visite die mee wilt blijven eten

Is het erg gezellig geweest met de visite, dan kan het zijn dat je ze vraagt om te blijven eten, waar zij natuurlijk gretig ja op zeggen. Vouw de tafel uit en klaar is Kees!

Met z’n allen genieten van gourmetten

Niets is zo irritant als eten met ellebogen tegen je lichaam. Laat staan als je ook nog eens naar het midden van de tafel moet reiken om je pannetje met vlees te controleren. Nee, het kan handiger zijn om bij dit soort situaties voor even een ruimere tafel te hebben.

Lange tafel voor drankjes en hapjes op verjaardagen

Heb jij een verjaardag? Dan wil je wellicht graag de tafel gebruiken voor het neerzetten van hapjes en drankjes. Zorg voor extra ruimte en vouw de tafel uit!