20 x de mooiste eettafels in onze ogen

| Door Bram

de mooiste eettafels

Een eettafel is bij uitstek de plek om de dag goed te beginnen, de dag lekker te onderbreken én om de dag succesvol af te sluiten. Een belangrijke plek in huis dus! Niet heel gek dat je dan staat te springen om een eettafel waar je 'u' tegen zegt. Er zijn heel veel verschillende soorten eettafels te koop. Denk hierbij aan houten eetkamertafels met x poot, massief houten tafels of superhandige uitschuifbare eettafels. 

Via onze zoekmachine zijn meer dan 5.000 eettafels te vinden uit 20 woonwinkels. Daardoor zie jij niets over het hoofd, maar een uitgebreid aanbod kan er ook voor zorgen dat jij eventjes moet speuren naar de allermooiste. Wij hebben dat werk uit handen genomen: we zijn op zoek gegaan naar de mooiste eettafels en hebben die hieronder voor je op een rij gezet! 

De mooiste eettafels als eye-catcher in de eetkamer

Wat voor eettafels zijn er allemaal?

Wil je toch nog wat meer weten over de tafels voor in de eetkamer? Wij hebben hieronder de veelvoorkomende eettafels op een rijtje gezet:

 • Rechthoekige tafels
  Zit je vaak met meer dan vier personen aan de tafel in de eetkamer? Ga dan zeker op zoek naar een rechthoekige variant. Hiermee hoef je niet schouder aan schouder te genieten van een lekker bordje eten (wel gezellig overigens).
 • Uitschuifbare tafels
  Zo nu en dan wat visite op bezoek, maar niet enorm veel ruimte? Dan de keuze voor een uitschuifbare tafel de juiste zijn!
 • Ronde tafels
  Ga voor gezelligheid en neem een ronde eettafel! Niemand zit recht tegenover elkaar, waardoor het al snel gezelliger aanvoelt. Daarbij zorgt het ook voor een extra leuk sfeertje in de eetkamer.
 • Vierkante tafels
  Dit kan er zo ontzettend gaaf uit zien: een robuuste eetkamertafel in het vierkant. Ga vooral op zoek naar degene met grote vierkante tafelpoten!
 • Bistro tafels
  Op zoek naar kleine tafeltjes, alsof je bij je favoriete restaurant zit? Fiks dan een mooie bistro tafel, en maak van je eetkamer een gezellig knus plekje.

Weet jij voor welk model jij wilt gaan? Neem een kijkje in het complete overzicht met alle eetkamertafels voor in de eetkamer!

Een product van HOMEDUSTRY © Copyright 2018 -  Woonartikel.nl