Aardewerk borden kopen: de trend voor op tafel

| Door Rob

aardewerk borden kopen

Borden zijn onmisbaar voor op tafel. Op het gebied van borden blijven er steeds nieuwe trend opkomen. Zo wordt er tegenwoordig zelfs gekozen voor plakken boomstam om eten op te dienen, zijn borden niet altijd meer rond en is er al helemaal geen sprake meer van een perfecte ronding. Nee, borden mogen best wel een beetje verschillen in vorm. Een nieuwe trend die we dan ook hebben ontdekt zijn aardewerk borden. Vaak in mooie lichte of juist donkere kleuren. Wil jij aardewerk borden kopen? Dan kan het slim zijn om onderstaande blog eens door te lezen.

De allermooiste aardewerk borden in onze ogen

Wat maakt deze borden zo gewild in menig eetkamer?

Zoals we hierboven al vertelden is de keuze voor borden van aardewerk steeds een vaker gemaakte. Niet voor niets, want wat zien deze plates er fantastisch uit! Veel webshops bieden ze dan ook aan, waarbij je niet raar op moet kijken als ze in grootte licht van elkaar verschillen. En ook qua vorm is geen een hetzelfde. De borden zijn natuurlijk vaak in een set te kopen.

Waar moet je op letten bij het kopen van aardewerk borden?

Het is slim om altijd de volgende punten in acht te nemen als jij nieuwe aardewerk borden kopen gaat:

  • Koop ze in een set, dit is goedkoper dan borden apart aan te schaffen
  • Denk goed na over de kleur die aansluit bij de rest op de eetkamertafel
  • Kijk ook naar passend servies, zodat alles bij elkaar past strakjes
  • Slim om gratis verzending opties in de gaten te houden, dit scheelt op het totaalbedrag

Daarbij is het slim om via Woonartikel.nl de juiste borden te ontdekken. Hoe je dat heel simpel kunt doen vertellen je we graag hieronder!

Hoe vind ik passende varianten?

Op ons platform zijn veel grote woonwinkels aangesloten. Het voordeel hiervan is dat jij aardewerk borden kunt ontdekken in webshops die jij wellicht eerder nog niet kende. Daarbij ontdek je ook borden die je misschien nooit eerder had tegen gekomen. Ten slotte vind je bij Woonartikel.nl passende varianten op verschillende aspecten, door te filteren. Het is slim om onderstaand stappenplan te volgen om passende varianten te ontdekken:

  1. Geef aan welke kleur aardewerk jij zoekt
  2. Selecteer eventueel nog een ander materiaal om te overwegen
  3. Bij de prijzenfilter kun je optioneel aangeven wat jij maximaal wilt betalen

Onder aan de streep kun je ook nog aangeven dat je borden van een specifieke woonwinkel wilt bekijken. Dit kan handig zijn, omdat je misschien nog een kortingsbon hebt liggen en deze hiervoor wilt besteden.

Dit kun je ook nog van aardewerk erbij kopen!

Je wilt natuurlijk het plaatje compleet maken en de borden niet een vreemde eend in de bijt te laten zijn op de tafel. Het is daarom slim om ook gelijk een aantal andere artikelen te bekijken die je hierop mooi kunt laten aansluiten. Een greep waar je naar zou kunnen kijken zijn aardewerk kommen, katoenen placemats in soortgelijke kleuren en prachtige aardewerk bekers.

Benieuwd naar aardewerk borden en servies? Rivièra Maison heeft een prachtig assortiment, wat in onderstaande video mooi uitgelicht wordt.